BlogIzdvojeno

OTROVNE LJUBAVNE VEZE Kad te partner degradira do temelja nemaš izbora, skockaj se

Vjetar se vezat' ne može, a tu ni ljubav ne pomaže

Vjerujem da nam se svima dogodio. Puno puta sam i slušala o tome od poznanika, prijatelja, kolega i sl., no jednog dana sam i sama osjetila zamor u vezi. Pa evo ukratko kako je on nastao!

Kao prvo lažem, ne namjerno naravno, ali zamor u vezi s jednim partnerom sam osjetila vrlo rano. Upućujući na stvari koje ja želim proživljavati u svome životu i vezi, i situacije koje želim imati uvelike i konstantno su bile ismijavane od strane moga partnera.

Pošto zajednički jezik u ničem nismo mogli naći, osim zamora u vezi, osjetila sam i dezorijentiranost i svoju degradaciju od strane partnera kojemu je ionako bilo svejedno što, kada i zašto ja nešto mislim ili osjećam. Polako i sigurno sam se ohladila u vezi i prestalo mi je biti stalo. Da, prestalo mi je biti stalo!

Sanjarila sam o sebi, istraživala sebe, pronalazila razno razne stvari za sebe, razvijala razne vještine iako sam bila u vezi i nisam to baš željela, mislim barem ne taj tip veze, ali bilo je kako je bilo i ja se nisam predala nego pokušala izvući najbolje.

Veza ili pak antiveza

Bila sam u vezi koja mi po ni jednom ljudskom parametru kao ženi i osobi nije odgovarala, no ni moja okolina nije marila i vidjela sam da mnogi izabiru nešto što bih ja nazvala #antivezom, i vole ili pristaju biti u njoj iz koje kakvih razloga. No meni veza u kojoj ništa ne mogu, ili smijem podijeliti s partnerom je predstavljala veliku prepreku za prekrasan suživot i moj život kao samostalne jedinke također. Veliki, masovni problem, koji nisam znala ispočetka kako riješiti!

Vrckava sam, luckasta, volim se jakoo puno zezat, izlazit, obožavam teatar, glupave doručke, zajedničke izlaske, kreativne hobije i još milijun stvari. Blesave porukice na papirićima, poklončiće iznenađenja, ludi bjesomučni kinky sex, i još milijun milijun svega. No što god ja bila ili predložila svome partneru nije cool. Nije cool putovati, voljeti povijest umjetnosti, modu, plaže, dobre vibracije, sve to nije cool i nije izvedivo s mojim partnerom.

Naravno Božići, Badnjaci nisu realizirani da smo zajedno nego odvojeno, nema čestitaka za Majčin dan, planiranje Nove godine i dočeka, skupljanja novaca za putovanje, piknika, ali isto tako nema nijednog odlaska u restoran, razgovor je sam po sebi blentav i glup, jedino možemo gledati utakmicu, biti umorni i visjeti u kladuri i slično i kad ja zamolim za prekid stisnuti ignore fantasticus i to je to.

Dasku je čak spuštao

Bolje ne može! Još nisam bila dovoljno pametna, lijepa, maksimalna ili intrigantna da mi partner organizira zabavu, iznenađenje, pripremi doručak iz snova, igra lude seksualne igrice (mislim sexa je bilo puno, ali samo njegove fantazije, ali to je jedino i bilo supp u vezi i mislim da je zato toliko i trajala) . Još nisam bila dovoljno cool za svog partnera da se u svom stanu probudim u urednom i mirisnom ili pak čistom (dasku je čak spuštao ;). Nisam svom partneru još bila dovoljno intrigantna, sexy i načitana da bi ijednu večeru sa mnom pojeo gledajući me u oči. Ali kao što kažu Nina Badrić i Emilija Kokić: „Svaka u životu naleti na majmuna“. Sve me to polako i sigurno, degradiralo do temelja i nisam imala drugog izbora nego skockati se i početi ono što želim sama.

Da zamor mi je u vezi bio veliki, nerješivog kalibra, jer ja ustvari nisam željela biti dio te veze (ali nisam znala kako se iskobeljati vanka), a čitavo vrijeme smatrala sam i još smatram da je ljubav puno veće i svetije mjesto od onog koje sam u nekom periodu života IZABRALA proživljavati.

Srećom progledala sam i počela se cijeniti!

I umjesto da se pitam zašto baš meni, kao i većina nas kad nam se događaju neatraktivne stvari, progledala sam!!! I zato hvala svim energijama svijeta da sam na tome, jer tada sam se  i maknula se od nečega što zaista nije vrijedno spomena. No, nažalost masa ljudi zapravo ostaje u takvim manipulativnim vezama do kraja svog života i pita se kamo li je utekla mladost, ili pak koristi onu super poznatu rečenicu joj da mi je ova pamet i one godine. Ne čekajte da budete zagovornik te rečenice, nego se odvažite živjeti slobodno, punim mahom svega lijepog što možete koristiti u svakodnevnom životu.

P.S. Budi mlad i duhom i tijelom, bez obzira na zemaljske godine i uživaj u blagodatima ovog svijeta, jer svi to zaslužujemo!!!

#budi_cool_i_voli #pussa

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u blogu su autorovi i ne predstavljaju stavove portala sjeverni.info.

Povezani Članci

Close