Crna kronika

OVOG VIKENDA krali alat, odjeću, gorivo! Pogledajte gdje i zaštitite svoje posjede i stvari!

Na području PU varaždinske

Od 21. do 22. ožujka u Trakošćanu, nepoznati je počinitelj provalio u prostoriju za djelatnike dvora Trakošćan, iz koje je otuđio radnu odjeću i obuću i telefonsku karticu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Isto i Trakošćanu nepoznati je počinitelj provalio u šupu vlasništvo 57-godišnjaka, iz koje je otuđio motornu pilu, trimer, produžni kabel, bušilicu, brusilicu i razni alat. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.

Istog datuma u Ulici grada Lipika u Donjem Knegincu, nepoznati je počinitelj provalio u rezervoar teretnog vozila iz kojeg je otuđio nekoliko stotina litara goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. U mjestu Trnovec također je nepoznati počinitelj provalio u rezervoar teretnog vozila iz kojeg je otuđio nekoliko stotina litara goriva. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. 

Dok je u petak, 22. ožujka u Varaždinskoj ulici u Bartolovcu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 41-godišnjaka, iz kojeg je otuđio torbu. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna. 

Tijekom noći, 22./23. ožujka u Radničkoj ulici u Trnovcu, nepoznati je počinitelj provalio u garažu vlasništvo 54-godišnjaka, iz koje je otuđio motornu pilu i bušilicu. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela, priopćili su iz PU varaždinske.

Tags

Povezani Članci

Close