Crna kronika

OVOG VIKENDA U PROMETU OZLIJEĐENE TRI OSOBE: Slijetanje vozila u Ivancu i udarac vozilom na pješačkom prijelazu u Varaždinu

Javljaju iz PU varaždinske

U petak, 22. ožujka oko 14 sati na državnoj cesti D-35 u Ivancu, u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. Žena starosti 65 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Lepoglave u smjeru Ivanca. U blagom preglednom zavoju izgubila je kontrolu nad vozilom i sletjela van kolnika i prednjim djelom vozila udarila stupić i betonski most. Ozljede su zadobili putnici u vozilu starosti 66 i 34 godine. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane, javlja PU varaždinska.

Također u petak oko 19.05 sati u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Djevojka starosti 21 godinu upravljala je osobnim vozilom iz smjera Hallerove aleje u smjeru Optujske ulice.

Dolaskom do semaforiziranog raskrižja Optujske i Krklecove ulice ušla je vozilom u raskrižje na znak zelenog svjetla i započela je skretati u lijevo u Optujsku ulicu kojom prilikom se nije kretala smanjenom brzinom da može propustiti pješake koji su stupili na pješački prijelaz i tom prilikom je prednjim djelom vozila udarila u 37-godišnju pješakinju koja je prelazila pješački prijelaz na znak zelenog svjetla.

Pješakinja je ozlijeđena i medicinska pomoć joj je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Tags

Povezani Članci

Close