SponzoriranoVijesti

OVOTJEDNA PONUDA! U potrazi ste za poslom? Aktivno je više od 3.500 natječaja!

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Matković Engineering Technics d.o.o. zapošljava 2 bravara (m/ž). Mjesto rada je općina Strahoninec, a rok prijave 30.06. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Sabol Projekt j.d.o.o. iz Čakovca traži 2 soboslikara (m/ž) za terenski rad na području Međimurske županije. Poslodavac osigurava prijevoz do radnog mjesta. Za dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 30.06. kliknite na link.

Rale d.o.o. traži poslovnog tajnika (m/ž) u naselju Pušćine. Novozaposlena osoba bit će zadužena za vođenje uredskih poslova, kontaktiranje kupaca, dobavljača, rad sa strankama i sl. Poželjno je osnovno znanje engleskog jezika. Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije. Zvuči zanimljivo? Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Perutnina Ptuj-Pipo d.o.o. iz Čakovca zapošljava 2 komercijalista (m/ž) za rad na terenu na području cijele Hrvatske. Minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. Kandidat mora znati raditi na računalu, znati engleski te imati minimalno godinu dana radnog iskustva. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Hoto Lignum d.o.o. traži drvoprerađivačkog radnika (m/ž) u općini Ljubešćica. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za rad u pilani, preslagivanje drvne građe na palete, pakiranje i preuzimanje drvne građe. Poslodavac nudi stalan radni odnos. Iskustvo u radu s drvom je poželjno, ali nije uvjet. Za prijavu kliknite na link.

Metalska industrija Varaždin planira zaposliti tehnologa – kontrolora kvalitete (m/ž) u Varaždinu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za kontrolu proizvodnje i zaposlenika. Kandidat mora biti tehničke, strojarske ili neke druge srodne struke. Očekuje se znanje rada na računalu. Idealan kandidat ima razvijene radne navike, pozitivan odnos prema radu, smisao za rješavanje tehničkih problema te je predan radnim obvezama. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Nudi se ugovor na neodređeno, ali tek nakon uspješno odrađenog probnog roka. Ako se želite prijaviti, kliknite ovdje.

Pevec zapošljava djelatnika u unutarnjoj čuvarskoj službi (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 21.06. Kandidat mora imati SSS te više od tri godine radnog iskustva na poslovima privatne zaštite. Očekuje se da posjedujete važeću licencu za zaštitara i važeći liječnićki pregled za zaštitara. Kako će izgledati vaš posao? Obavljat ćete poslove zaštite osoba i imovine sukladno zakonskim propisima, nadzirat ćete kretanje kupaca u trgovačkom centru, poduzimat ćete mjere i radnje u cilju sprječavanja kaznenih djela. Poslodavac će osigurati strukturirano uhodavanje u posao. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

OBRA-93 d.o.o. traži 2 armirača (m/ž) za izradu i postavu armature. Radi se o terenskom poslu na području grada Varaždina i okolice. Ako se dokažete kao kvalitetan radnik, poslodavac vam je spreman osigurati ugovor na neodređeno. Očekuje se da imate minimalno 2 godine radnog iskustva te položen vozački ispit. Odgovarate traženom profilu? Kliknite na link za više detalja.

Grafičar d.d. planira zaposliti čak 8 strojara tiska i dorade (m/ž) u Ludbregu. Bit ćete zaduženi za pripremu stroja za tisak, pripremu materijala, kontrolu naklade i obavljanje drugih srodnih poslova. Glavni uvjet za zapošljavanje je srednjoškolsko obrazovanje i to grafičkog ili drugog srodnog tehničkog smjera. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Ciglana Cerje Tužno d.o.o. zapošljava procesnog radnika (m/ž). Mjesto rada je mjesto Cerje Nebojse. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za održavanje strojeva i opreme u redovnom radu i remontu, otklanjanje svih nepravilnosti na strojevima i postrojenju u tijeku rada, rad na popravcima i podmazivanju VTP i VTS, otklanjanje kvarova u sušari, kanalu peći i peći i dr. Na natječaj se mogu javiti osobe sa završenom srednjom školom za strojobravara, električara, strojara, građevinara ili nekog drugog sličnog zanimanjima. Traži se i osnovno znanje engleskog jezika. Radni odnos se zasniva na određeno vrijeme uz mogućnost stalnog zaposlenja. Za više informacija kliknite ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr.

Želimo vam sreću prilikom prijave!

Tags

Povezani Članci

Close