SportVijesti

PAN GIVOVA KUP VIDOVEC 2020 Poznati su svi finalisti – evo ih u sve tri kategorije

Poraženi polufinalisti igrat će za treća mjesta, a kompletan program završnice turnira na rasporedu je naredne nedjelje.

Vidovec – Nakon što su četvrtfinala seniora igrana u pretak i subotu, a polufinala juniora, seniora i veterana u nedjelju, poznati su finalisti 15. dvoranskog prvenstva u malom nogometu za registrirane klubove ŽNS Varaždin, koje se igra u sportskoj dvorani u Vidovcu.

Među juniorima to su Varteks 2, koji je u polufinalu pobijedio Nogometni centar Lepoglava s 3:2, te Nogometni centar Trnovec, koji je bio bolji od Nogometnog centra Varaždinske Toplice s 2:1.

Varteks 2
Nogometni centar Trnovec

Finale seniora igrat će Plitvica Gojanec i Lepoglava, koji su u polufinalnim ogledima bili bolji od Nedeljanca 2, odnosno Mladosti Margečan 1.

Plitvica Gojanec
Foto: NK Lepoglava (Pan Givova Facebook)

Posebno je zanimljivo da je Plitvica do polufinala s Nedeljancem stigla u nevjerojatnoj utakmici četvrtfinala u kojoj je nakon regularnih 3:3, boljim izvođenjem kaznenih udaraca rezultatom 26:25 pobijedila Slobodu Tužno 1.

U veteranskom finalu igrat će Auto Florijanić i Niko Trade, koji su bili bolji od Bake i Caffe bara Bilikum.

Auto Florijanić
Niko Trade

Poraženi polufinalisti igrat će za treća mjesta, a kompletan program završnice turnira na rasporedu je naredne nedjelje.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close