LokalnoSportVijesti

PATULJAN LIGA Drago Cerovčec sveukupni pobjednik

Od ukupno 30 ribiča uvjete za sveukupni poredak ispunilo je njih 12

Ivanec  – U organizaciji Sportsko-ribolovnog društva Ivanec u subotu je šestim kolom, održanim na bajeru Barutana, završeno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak na patuljaste somiće, pod nazivom „Patuljan liga“.

U konkurenciji 15 ribiča najbolji je bio Drago Cerovčec, član SRD Ivanec s ulovom od 3718 grama ribe, drugi je bio Jurica Levanić, član SRD Sračinec s ulovom 2730 grama, treći Petar Klaus, član SRD Sračinec s 2625 grama, četvrto mjesto zauzeo je Andrija Uranić, SRD Sračinec, sa 2601 dok je peto mjesto osvojio Josip Friščić, član SRD Ivanec sa 3566 grama ulovljene rube.

Trojica najbolji u poretku primila su medalje – zlatnu, srebrnu i brončanu.

A s obzirom na to da u međuvremenu nije održano odgođeno peto kolo natjecanja, zbog zauzetosti termina ribičkih natjecanja, voditelj lige Tomislav Friščić – Čumo odlučio je da se za sveukupni poredak svakom ribiču briše najslabiji rezultat  od pet održanih kola natjecanja.

Od ukupno 30 ribiča uvjete za sveukupni poredak ispunilo je njih 12.

Pobjednik u svukupnom poretku je Drago Cerovčec s 8 negativnih bodova, drugi je Ivica Plemenčić, član SRD Cestica sa 16, koliko ima i trećeplasirani Petar Klaus, ali prema propozicijama natjecanja poredak je  odlučio  ukupan ulov ribe u dosadašnjim kolima gdje je uspješniji bio Ivica Plemenčić sa 12897 grama, u odnosu na Petra Klausa sa 11275 grama.

Četvrto mjesto zauzeo je Robert Posavi, član SRD Ivanec sa 17, dok je peti Boris Stubičar, član SRD Interland Varaždin sa 19 negativnih bodova.

Od ivanečkih ribiča u sveukupnom poretku Krešimir Buhin zauzeo je šesto mjesto , Alen Martinčević sedmo i Mladen Lančić dvanaesto.

Troje najbolje rangiranih ribiča u ukupnom poretku primila su pehare, a četvrtoplasirani drvenu medalju, dok su svi ribiči koji su stekli uvjete za ukupan poredak primili sponzorske nagrade u ribičkom priboru i ostale nagrade sponzora.

Najmlađi ribič bio je Filip Jamnić, a najstariji Boris Stubičar.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close