NajaveSvijetZabava

PEARL JAM Grunge heroji najavili novi album nakon sedmogodišnje diskografske pauze

Na naslovnici albuma "Gigaton" nalazi se fotografija kanadskog fotografa, filmaša i morskog biologa Paula Nicklena "Ledeni vodopad", snimljena u Svalbardu u Norveškoj

PEARL JAM objavit će svoj dugoočekivani jedanaesti studijski album, “Gigaton”, 27. ožujka putem Monkeywrench Records / Republic Records u Sjedinjenim Američkim Državama, a album će za sva svjetsak tržišta objaviti i distribuirati Universal Music Group.

U produkciji Josha Evansa i PEARL JAM-a, “Gigaton” obilježava prvi studijski album benda od “Lightning Bolt”, nagrađivanog Grammyjem, koja je objavljena 15. listopada 2013.

Kao podrška “Gigatonu”, PEARL JAM će započeti svoju prvu etapu turneja po Sjevernoj Americi u ožujku i travnju. Turneja započinje 18. ožujka u Torontu i završava dvodnevnim trajanjem u Oaklandu 18. i 19. travnja.

Na naslovnici albuma “Gigaton” nalazi se fotografija kanadskog fotografa, filmaša i morskog biologa Paula Nicklena “Ledeni vodopad”, snimljena u Svalbardu u Norveškoj

“Gigaton” je dostupan za predbilježbu na PearlJam.com, a prvi singl, “Dance Of The Clairvoyants”, bit će objavljen u narednim tjednima.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close