IzdvojenoSport

PIKADO Črleni Lajbek ‘na produžetke’ do 2 boda, Ivanec Trans bolji od Sombrera

Utakmice prve lige ovog su tjedna bile posebno zanimljive

Proteklog petka odigrani su susreti 3.kola županijske pikado lige, koji su ponovo bili interesantni i napeti do samog kraja. Posebno napeto bilo je među A ligašima, gdje je ponovo jedna utakmica otišla u ‘produžetke’.

Črleni Lajbek bolji od Đeksona nakon parova, Ivanec Trans upisao pobjedu protiv Sombrera

Utakmica između ekipa Črleni Lajbek i Đekson’s Five definitivno je bila najzanimljivija u ovom kolu. Naime, prošlogodišnji viceprvaci Hrvatske i Europe u ovoj su utakmici bili oslabljeni za dva ključna igrača, što se na kraju osjetilo i pri konačnom rezultatu.

Nakon regularnog dijela, utakmica je otišla ‘u produžetke’, a bolji u igri parova bili su momci iz Črlenog Lajbeka koji su pobjedom osvojili 2 boda, dok su Đeksoni na svoj ‘konto’ upisali 1 bod.

U drugom susretu koji se igrao u Ivancu između ekipa Ivanec Trans IPK i Sombrera, domaćini iz Ivanca bili su bolji i spretniji te su pobjedili rezultatom 9:7. Domaćini su rezultatski bili u prednosti od drugog kruga, a pobjednička tri boda donijelo je ovogodišnje pojačanje ekipe, Šivalec.

Barfly i Tip Top lagano do pobjeda

U utakmicama druge lige, do pobjeda su bez prevelikih poteškoća došli Barfly OVB i Tip Top. Barfly je bio bolji od Poleta rezultatom 3-13, dok je Tip Top slavio protiv Lovca 1 rezultatom 5-11.

U posljednjoj utakmici , Oktan je bio bio bolji od Lovca rezultatom 9-7.

U utakmicama 4.kola koje su na rasporedu idućeg tjedna,  Đekson’s Five biti će domaćin Ivanec Transu, dok će Mystery ugostiti Črleni Lajbek. U drugoj ligi, Barfly OVB igra protiv Lovca, Lovac 1 protiv Oktana, a Polet protiv Tip Topa.

Tags

Povezani Članci

Close