Sport

PIKADO Strmečki vodeći na Masters listi, u subotu novi turnir u Starom mlinu

Nakon drugog turnira koji je odigran u organizaciji PK Lovac u Podravskim noćima, vodeći na listi je i dalje Dario Strmečki

U subotu 15. prosinca 2018. u organizaciji Pikado kluba Lovac održan je drugi ovosezonski masters turnir Pikado saveza Varaždinske regije. Na turniru je nastupilo 31 natjecatelja, a pobjedu je i ovog puta odnio Dario Strmečki.

Po završetku regularnog dijela natjecanja, odigran je i neslužbeni turnir slučajnih parova, gdje se najboljim parom pokazao tandem Perkušić/Sitar.

Klupsko finale na drugom Mastersu sezone

Odličan odaziv natjecatelja na turniru pokazatelj je kako je županija itekako željna nadmetanja i turnira kraj ligaškog natjecanja koje traje od sredine listopada.

Ovog puta, u finalu se našlo dvoje igrača iz ekipe Đekson’s Five – Dario Strmečki i Marko Moravec. U finalu je i ovog puta bolji bio Strmečki, koji nakon dva turnira ima ukupno 91 bod, odnosno čak 39 više od drugoplasiranog Moravca. Treće mjesto osvojio je Danijel Benčić, a medalja za najveći izlaz ponovo je otišla oko vrata Dražena Devčića.

Perkušić i Sitar najbolji slučajni par

Nakon pojedinačnog turnira, odigran je i turnir slučajnih parova, u kojem se najboljim parom pokazao tandem Perkušić/Sitar. U finalu su bili bolji od od para Županić/Petek J., dok su treće mjesto osvojili Dužević i Kaniški.

Strmečki gotovo nedostižan, polako se formira lista najboljih 16

U ukupnom poretku Masters serije, uvjerljivo vodi Dario Strmečki, a za njegovo vodstvo možemo reći da je gotovo pa nedostižno. Ispred drugoplasiranog Moravca ima čak 39 bodova prednosti, a ispred trećeplasiranog Benčića 43.

U prvih osam još ulaze još i Dominik Božić (46 bodova), Benjamin Hudoletnjak (38 bodova), Andrija Županić (30 bodova), Vedran Dužević i Miljenko Stunjak (26 bodova).

Drugi dio TOP 16 poretka relativno je izjednačen, a tko će ući u elitu, znat će se nakon što se odigraju još dva preostala turnira.

Stari mlin – iduća postaja Masters serije

Neke stvari na tablici vjerojatno će se iskristalizirati već nadolazeće subote 12.siječnja, kada je na rasporedu 3.turnir Masters serije koji će se odigrati u pivnici Stari mlin u Trnovcu u organizaciji ekipe Đekson’s Five.

Natjecanje započinje po ustaljenom rasporedu u 16:00 sati, a po završetku pojedinačnog turnira odigrat će se turnir parova.

 

Tags

Povezani Članci

Close