LokalnoVijesti

Planinarski klub Ivanec obilježio 10. obljetnicu rada

Demonstraciju penjanja, korištenja naveza, vezanje čvorova demonstrirali su Davor Pavleković i Stjepan Kuštelega

Planinarski klub Ivanec je u sklopu planinarskog tjedna povodom obilježavanja 10-obljetnice rada i djelovanja jučer u Muzeju planinarstva u Ivancu imao otvorena vrata gdje je razgovarao sa građanima i potencijalnim članovima PK Ivanec. Tajnik Kluba Stjepan Kuštelega vršio učlanjenje novih članova, a prikazan je i bogati asortiman planinarske opreme potrebne za visoko gorje i boravak u prirodi.

Demonstraciju penjanja, korištenja naveza, vezanje čvorova demonstrirali su Davor Pavleković i Stjepan Kuštelega.

Tijekom večeri u Muzeju planinarstva mogli su se nabaviti suveniri Planinarskog kluba Ivanec –majice, naljepnice, amblemi, planinarske karte i ostali propagandni materijal kojeg Klub posjeduje. U muzeju je tijekom večeri prošlo preko stotinu planinara i rekreativaca i ostalih ljubitelja prirode.

Trećeg dana obilježavanja koji se prema programu i rasporedu održava danas, u srijedu s početkom u 19.00 sati podređen je mladim planinarima i biti će prikazana prezentacija kroz 10 godina rada i djelovanja sekcija mladeži koje djeluju u Osnovnim školama Ivan Kukuljević Sakcinski Ivanec, u Klenovniku, Donjoj Voći i Kamenici.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close