PolitikaVijesti

‘Pobjeda SDP u Varaždinskoj županiji dokaz je da smo i dalje najjača politička snaga u našoj županiji’ poručili su nakon izbora: SDP pobijedio u tri grada !

SDP je ostvario pobjede u tri grada: Varaždinu, Ludbregu i Ivancu

“Pobjeda SDP u Varaždinskoj županiji dokaz je da smo i dalje najjača politička snaga u našoj županiji. Isto tako pobjeda u Krapinsko-zagorskoj županiji te jako dobar rezultat u Međimurskoj županiji dokaz su da je sjever Hrvatske čvrsto uz SDP. Ti glasovi svakako su dali veliki doprinos u ukupnom odličnom rezultatu naše stranke koja je osvojila četiri mandata što je iznad svih očekivanja i ankete “ izjavila je nakon izbora za EU parlament predsjednica SDP-a Varaždinske županije i kandidatkinja na listi stranke za EU izbore Barbara Antolić Vupora.

“Zahvaljujem svima koji su u nedjelju izašli na izbore, a posebice onima koji su svoj glas dali listi SDP-a. Ovako veliki broj glasova i podrška, obveza su da nastavimo dalje jer rezultati govore da naši građani žele alternativu ovoj vlasti i promjene a jedino tko to može ponuditi je SDP “ nastavila je Antolić Vupora. Ujedno je zahvalila i svima koji su zaokružili broj ispred njenog imena čime je, ona osobno, ispunila jedan od svojih ciljeva a to je osvajanje više od 1.000 preferencijalnih glasova.

“Lista SDP-a bila je najkvalitetnija i imala je najbolje kandidate što su i potvrdili rezultati glasova. Tonino Picula i Biljana Borzan pokazali su da su bili naši najbolji EU zastupnici u prošlom a tako će zasigurno biti i u ovom sazivu parlamenta. Zajedno, ostvarili smo odličan rezultat ” poručila je predsjednica Županijskog SDP-a.

Inače, SDP je ostvario pobjede u tri grada: Varaždinu, Ludbregu i Ivancu te općinama Petrijanec i Maruševec. Posebno treba istaknuti odličan rezultat u općini Petrijanec od gotovo 38 posto glasova. 

Tags

Povezani Članci

Close