LokalnoVijesti

Poduzetnik ste i želite poslovni prostor za samo jednu kunu godišnje? Javni poziv je otvoren, prijavite se!

Ulica Vladimira Nazora 6

U tijeku je javni poziv za prijem zainteresiranih mladih poduzetnika u ivanečki Poduzetnički inkubator, čiji se novouređeni prostori nalaze na drugom katu zgrade u Ulici Vladimira Nazora 6.

Zahtjev za ulazak u Inkubator i korištenje njegovih pogodnosti mogu podnijeti poduzetnici početnici kojima se nude tri ureda, od kojih su dva poslovna prostora površine 20-ak četvornih metara, a jedan ured je površine oko 18 m2.

Uredi su suvremeno uređeni, opremljeni svim potrebnim priključcima, a budućim stanarima na raspolaganju će biti i multimedijalna dvorana i prateći prostori. Poduzetnici početnici u Inkubatoru će moći ostati tri godine i za to vrijeme će prostore koristiti po subvencioniranim uvjetima.

U prvoj godini najam prostora platit će simbolično, jednu kunu, u drugoj godini će plaćati 25% cijene zakupa, a treće godine 50% cijene najma prema gradskoj odluci.

Ukoliko bi ovaj prostor željeli koristiti i nakon isteka tri godine, u tom slučaju bi najam plaćali prema punoj tržišnoj cijeni.

Također, u prve tri godine zakupa mladi poduzetnici neće plaćati nikakve režijske troškove, a uz to imat će i potporu Projektnog ureda za EU fondove koji već posluje u prostorima Inkubatora, a koji će im biti servis te administrativna, savjetodavna, stručna i projektna podrška.

Zahtjevi za prijem u Poduzetnički inkubator primaju se do 20. rujna 2019. godine. Sve dodatne informacije, kao i prijavni obrasci dostupni su na službenim web stranicama grada Ivanca.

Tags

Povezani Članci

Close