Lokalno

Pogledajte kako je bilo na 42. izvještajnoj skupštini DVD-a Donja Voća

Na skupštini je prezentiran plan i program rada za 2019. godinu

Redovna 42. izvještajna godišnja skupština DVD Donja Voća počela je Državnom i vatrogasnom himnom te minutom šutnje za sve umrle i poginule vatrogasce i branitelje, uz pozdravne riječi predsjednika Josipa Cingesara u vatrogasnom domu u Donjoj Voći.

Osim članova nazočni su bili Načelnik Općine Donja Voća Krunoslav Jurgec, županijski Zapovjednik Ivica Labaš, predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Klenovnika, Maruševca, Lepoglave, Ivanca, Višnjice, Ladanja Donjeg, Kamenice,Višnjice, Cvetlina, Bednje, Gačica, Visokog , Cirkulana i pobratimljenog PGD Zlatoličje te predstavnici LD Trčka.

Nabava novog vozila

U izvješću za 2018.godinu predsjednika Josipa Cingesara  istaknuto je postrojba odradila 4 intervencije, od toga 1 požar i 3 tehničke , dok je prioritet bio usmjeren na provođenju preventive, nabavi novog kombi vozila za prijevoz vatrogasaca, osposobljavanju vatrogasnih kadrova, održavanju vježbi i sudjelovanja na državnom natjecanju mladeži i ostalim natjecanjima.

Na Skupštini je prezentiran i Plan i program rada za 2019 godinu u kojem se poseban značaj pridaje osposobljavanju vatrogasnih kadrova, nabavi vatrogasne opreme, radu s vatrogasnom mladeži i pripremama natjecateljskih ekipa za predstojeće županijsko natjecanje.

Načelnik Općine Donja Voća Krunoslav Jurgec osvrnuo se u svom izlaganju na izuzetno dobar rad društva u protekloj godini ,te i dalje obećao svesrdnu pomoć u nabavi potrebne vatrogasne opreme . Posebno je pohvalio dobar rad s vatrogasnom mladeži.

Krunoslav Jurgec

Vatrogasnu spomenicu za 30 godina rada u vatrogastvu primili su je Boris Patrčević,Saša Leskovar,Mladen Telebar,Damir Kukec,Krunoslav Kukec,Miroslav Gregur i Stanko Patrčević.

Vatrogasnu spomenicu za 20 godina Mladen Kutnjak.

Vatrogasnu spomenicu za 10 godina spomenice su primili Dalibor Pintarić,Marko Stočko,Vedran Pintarić  i Mišo Patrčević.

Tags

Povezani Članci

Close