OglasnikSponzorirano

Pogledajte tjednu ponudu poslova za Međimursku i Varaždinsku županiju: Prijavite se i sretno!

Pregled poslova!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Kostwein proizvodnja strojeva d.o.o. zapošljava na pozicijama voditelj zavarivanja (m/ž) i voditelj strojne obrade (m/ž). Mjesto rada je sjeverna Hrvatska. Očekuje se znanje engleskog i njemačkog jezika, napredno poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije, obrazovanje strojarskog smjera, logičko razmišljanje te višegodišnje iskustvo u rukovodećoj funkciji na području strojarstva. Prijave su otvorene do 28.3. Aplicirajte.

NTH Mobile d.o.o. traži partner menadžera sa znanjem mađarskog jezika (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 31.3. Glavne odgovornosti su komunikacija s domaćim i inozemnim partnerima i operaterima, pregovaranje i dogovaranje komercijalnih i tehničkih uvjeta posla, dokumentiranje dogovorenh uvjeta i ostalo. Potrebno je poznavanje mađarskog i engleskog jezika u govoru i pismu, sistematičnost, analitičnost, organiziranost, temeljitost i preciznost u radu. Traže se izražene komunikacijske vještine i vještine pregovaranja. Prijavite se ovdje.

Emmezeta traži radno osoblje u Varaždinu: službenik u odjelu reklamacija (m/ž), dekorater (m/ž), skladištar (m/ž), stolar/ monter namještaja (m/ž), prodavač (m/ž) i blagajnik (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 15.3. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlične međuljudske odnose te priliku za osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se.

Kraljevske slastice d.o.o. zapošljavaju prodavača (m/ž) u mjestu Pušćine. Rok prijave je 31.3. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema. Posao obuhvaća prodaju pekarskih proizvoda. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Plodine d.d. zapošljavaju skladišno transportnog radnika (m/ž), prodavača (m/ž) u Čakovcu i Ludbregu te prodavača na odjelu mesa/ mesara (m/ž) u Ludbregu. Očekuje se višegodišnje radno iskustvo, izražena komunikativnost i razvijene prodajne vještine, spremnost na timski rad, upornost u radu, srednja stručna sprema. Poslodavac nudi stimulativno radno okruženje, zanimljive radne zadatke, stimulativnu plaću, mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Aplicirajte.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Varaždinu i okolici. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 3.4.

Cromatic d.o.o. traži računovođu (m/ž) u Prelogu. Rok prijave je 31.3. Potrebna je srednjoškolska razina obrazovanja. Posao obuhvaća zaprimanje i fakturiranje dokumenata. Provjerite detalje putem linka.

Wollsdorf Components d.o.o. zapošljava u poduzetničkoj zoni Jalžabet radnika u sortiranju (m/ž) i radnika u proizvodnji (m/ž). Rok prijave je 31.3. Poslodavac omogućuje stimulativna i redovita primanja, dodatak za rad u noćnoj smjeni, dodatak za ostvarenje ciljeve te osigurava radnu odjeću i obuću. Prijavite se.

Puna fotografski studio traži grafičkog dizajnera (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 14.3. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema. Posao uključuje rad u Adobe programskim rješenjima Adobe Photoshop, Adobe Acrobat, Adobe Indesign, sudjelovanje u izradi i samostalnoj izradi jednostavnih vizualnih rješenja i ostalo. Kako aplicirati, provjerite ovdje.

Moja Tvoja priča, obrt za web i marketing, zapošljava asistenta za digitalno oglašavanje (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 15.3. Posao obuhvaća sudjelovanje u osmišljavanju kampanja i strategija nastupa na internetu, izradu i upravljanje digitalnim kampanjama i strategiju nastupa na internetu. Potrebno je odlično poznavanje rada na računalu, velika volja za digitalnim oglašavanjem, analitičnost i logičnost, pozitivnost, proaktivnost, inovativnost. Detalje potražite ovdje.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close