Crna kronikaVijesti

Policija izdala ozbiljno upozorenje! Još dvije teške krađe uz rijeku Dravu!

17. kolovoza 2019. godine

U subotu, 17. kolovoza 2019. godine u poslijepodnevnim i kasnim večernjim satima na obali rijeke Drave nedaleko Gornjeg Kuršanca i Donjeg Hrašćana evidentirane su dvije krađe.

Oko 14 sati i 30 minuta na obali rijeke Drave kod Donjeg Hrašćana, nepoznati počinitelj iskoristio je kraću odsutnost vlasnika te je iz torbe ukrao dva novčanika i mobitel. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Nešto kasnije, oko 23 sata, nepoznati počinitelj iz torbice, koja je bila ostavljane u otključanom teretnom vozilu, čakovečkih registarskih oznaka, parkiranom nedaleko obale rijeke Drave kod Gornjeg Kuršanca, ukrao je novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, priopćili su iz PU međimurske.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Iz policije upozoravaju sve građane da prilikom traženja osvježenja u obližnjim rijekama ili jezerima, ne ostavljaju ni u jednom trenutku svoje stvari bez nadzora kako ne bi postali žrtve kradljivaca. Ujedno, postoji izreka kako „prilika čini lopova“ te u skladu s njom izbjegavajte ostavljati torbice, novčanike i druge vrijedne predmete na vidljivim mjestima u vozilima i naravno vozila zaključavajte.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close