Crna kronikaIzdvojenoVijesti

Policija uhvatila “genija” koji je jurio 159 na sat između Svetog Križa i Orehovice

Najveća koncentracija alkohola od 2,23 promila utvrđena je 23 sata i 40 minuta na cesti između Zasadbrega i Knezovca, kod 35-godišnjak vozača osobnog automobila

Policijski službenici u sastavu mobilnog tima Policijske uprave međimurske u subotu, 11. srpnja 2020. godine od 16 do 24 sata proveli su aktivnosti iz akcije „Četiri ubojice u prometu”.

Tijekom akcije ukupno je utvrđeno 20 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Najveća koncentracija alkohola od 2,23 promila utvrđena je 23 sata i 40 minuta na cesti između Zasadbrega i Knezovca, kod 35-godišnjak vozača osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka.

Vozač je prekršajno sankcioniran izricanjem novčane kazne u iznosu od 10.000 kuna uz zabranu upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca (nakon pravomoćnosti odluke vozaču se u evidenciju upisuje šest negativnih bodova).

Kažnjen s 5000 kuna

Najveća izmjerena brzina kretanja vozila, i to izvan naseljenog mjesta od 159 km/h (ograničenje brzine na 90 km/h) utvrđena je u 16 sati i 43 minute na prometnici između Svetog Križa i Orehovice, kod 41-godišnjeg vozača osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka.

Vozač je prekršajno sankcioniran izricanjem novčane kazne u iznosu od 5.000 kuna uz zabranu upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od jednog mjeseca (nakon pravomoćnosti odluke vozaču se u evidenciju upisuju tri negativna boda).

Povezani članci

Back to top button
Close
Close