Sponzorirano

Posjetite prodavaonice Poljoprivrednog poduzeća Ivanec, nabavite sav potreban repromaterijal

Vaš partner u poljoprivredi!

Posjetite prodavaonice Poljoprivrednog poduzeća Ivanec i nabavite sav potreban repromaterijal za vašu poljoprivrednu proizvodnju.

Iz bogate ponude izdvajamo, preparate protiv peronospore na bazi folpeta Fantic f od 200 grama za 43 kune, a od kile za samo 149 kuna. Također, tu je i Forum star te Mikal,  biostimulatori rasta Aminovital za samo 22 kune i Fitofert za 34 kune.

Iz ponude izdvajamo preparate za tretiranje američkog cvrčka prijenosnika fitoplazme: Aktaru i Reldan po vrlo povoljnoj cijeni. Za suzbijanje pepelnice nudimo novi preparat Kusabi kao i veliki izbor ostalih preparata novije generacije u borbi protiv rezistentnosti po vrlo povoljnim cijenama. Također tu je veliki izbor folijarnih gnojiva za prihranu, a posebno izdvajamo visoko kvalitetna Haifa gnojiva po vrlo povoljnim cijenama. U ponudi je još i stočna hrana Belje visoke kvalitete, enološki pribor, alati te još mnogo drugih artikala po izuzetno povoljnim cijenama..

U Agrocentru Ivanec radimo sve vrste analiza vina .
U sklopu Agrocentra Ivanec u Varaždinskoj ulici posjetite vinoteku poljoprivredne zadruge Ivanec gdje vam nudimo veliki izbor višestruko nagrađivanih vina u rinfuzi i bocama. U ponudi su vina rajnski rizling, bijeli pinot, žuti muškat, traminac i sirah po povoljnim cijenama.
.
Posjetite naše prodavaone u Ivancu, Lepoglavi, Bednji, Gredi, Donjoj Voći, Klenovniku i Maruševcu i uvjerite se u široki asortiman i povoljne cijene.
Poljoprivredno poduzeće Ivanec-vaš partner u poljoprivredi!

Tags

Povezani Članci

Close