HrvatskaPolitikaVijesti

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava- Sustav za rano upozoravanje i upravljanje krizama: Nema novooboljelih!

"Rezultati seroloških testova su očekivani'' rekao je Capak o koronavirusu!

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, s ministrom zaštite okoliša Tomislavom Ćorićem te generalnim direktorom Hrvatskih voda Zoranom Đurokovićem, potpisali su Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz EU fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. – Sustav za rano upozoravanje i upravljanje krizama (SRUUK).

Ministar Ćorić komentirao je tom prilikom slučaj Josipe Rimac i Jurekovića. “Ja nisam u posljednjih nekoliko dana imao kontakte iz HERA-e”.

Na pitanje o mogućim revizijama državnih poticaja, kazao je da se neki projekti propituju.

“Treba sve ispitati i svi sumnjivi projekti trebaju se revidirati, ali nije dobro da cijeli sustav stavimo pod upitnik. Gdje god se učini da je to potrebno, naravno treba revidirati. Neke odluke donesene su za vrijeme Milanovića, na to je utjecao Čačić, ja sam naslijedio te ugovore. Devijacije se trebaju otkloniti. Da li sam uteg HDZ-u to će procijeniti predsjednik stranke”, kazao je Ćorić.

Komentirao je slučaj Vjetrolektrane. Rješenje je dobilo pozitivnu potvrdu i nije rješenje pogodovalo. Plenković ne mora znati”., kazao je, piše N1.

“Adekvatno odgovorili smo na ovu krizu, to bi mogao biti jedan od indikatora da bi mogli i dalje nastaviti to raditi. Ja ću predstaviti svoj program”,  komentirao je ministar Beroš i skorašnje izbore na kojima je nositelj HDZ-ove liste u 10. izbornoj jedinici.

 “Rezultati seroloških testova su očekivani, imamo vrlo mali broj pozitivnih osoba”, rekao je na press konferenciji član stožera Krunoslav Capak.

Tags

Povezani Članci

Close