LokalnoVijesti

Potpisan ugovor o radovima na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada Lepoglave

U prostorijama Grada Lepoglave u utorak, 14. svibnja 2019.

U prostorijama Grada Lepoglave u utorak, 14. svibnja 2019. je potpisan Ugovor o radovima na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području Grada Lepoglave. Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić i direktor tvrtke Colas Hrvatska d.d. Siniša Košćak.

U postupku javne nabave za izvođenje radova na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada Lepoglave kao ekonomski najpovoljnija ponuda odabrana je ponuda tvrtke Colas Hrvatska d.d. u iznosu od 757.471,01 kuna ( sa PDV-om).

Predmetnim ugovorom obuhvaćeni su radovi na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada Lepoglave za tri dionice ukupne dužine 1010 metara i to:

dionica 1 – nerazvrstana cesta Pošnjaci Donji s odvojcima ( NC 2-007 ) na području Mjesnog odbora Ves dužine 880 metara

dionica 2 – nerazvrstana cesta oznake NC 1-008 u Lepoglavi, od županijske ceste 2102 – Ulica hrvatskih pavlina do kućnog broja 25 dužine 40 metara

dionica 3 – nerazvrstana cesta oznake NC 1-086 u Kameničkom Podgorju – odvojak Jureni dužine 90 metara

Radi se o nerazvrstanim cestama koje su u naravi neasfaltirane površine, pune udarnih rupa i ulegnuća.

Nakon potpisivanja ugovora izvođač radova će se uvesti u posao te je predviđeno da će radovi biti završeni u roku 60 radnih dana računajući od dana uvođenja u posao.

Cilj ovog projekta je boljom cestovnom povezanošću poticati ravnomjerni i održivi razvoj svih naselja na području Grada Lepoglave, omogućiti kvalitetniji život i razvoj gospodarstva, povećati dostupnost ulaganja, gospodarski razvoj i otvaranje novih radnih mjesta.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close