Izdvojeno

POZIV OPĆINE SRAČINEC: Svi koji se žele prijaviti za isplatu potpore obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima još stignu

Sve pijave primaju se od 13. do 15. ožujka

Općina Sračinec dala je poziv za isplatu potpore obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima sa svog područja.

Sve se prijave za isplatu potpore OPG-a i PG-a primaju u prostorijama Općine Sračinec od 13. do 15. ožujka 2019. godine (od srijede do petka) u vremenu od 8 do 14 sati.

Pravo na isplatu potporu male vrijednosti imaju mještani Općine Sračinec nositelji OPG-a i PG-a prijavljenog u Općini Sračinec, a koji imaju podmirene sve obveze prema Općini.

Zahtjev se podnosi uz ovjerenu kopiju zahtjeva za potpore za 2018. godinu ili za 2019. ukoliko je isti podnesen agenciji, no ukoliko ste zahtjev za potporu podnijeli u studenom 2018. godine i nemate promjena, nije potrebno podnositi novi zahtjev.

Iznos potpore po hektaru je 150 kuna, a maksimalni iznos potpore iznosi 5.000 kuna po gospodarstvu.

Ujedno se primaju prijave zainteresiranih poljoprivrednika s područja Općine Sračinec za posjet 22. Proljetnom međunarodnom Bjelovarskom sajmu – sajamski prostor Gudovac. Prijaviti se možete u prostorijama Općine ili na broj 098/910-5419.  Polazak je 31. ožujka 2019. godine (nedjelja), a prijevoz i ulaznice u potpunosti financira Općina Sračinec.

Tags

Povezani Članci

Close