Crna kronikaIzdvojenoVijesti

Poznati detaljni nesreće na raskrižju Koprivničke i Međimurske ulice u Varaždinu: Semafor je bio u kvaru!

8. kolovoza oko 9.13 sati

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas, 8. kolovoza oko 9.13 sati na raskrižju Koprivničke i Međimurske ulice u Varaždinu ozlijeđene su tri osobe.

Mladić starosti 19 godina upravljao je Koprivničkom ulicom iz smjera Ludbrega u smjeru Optujske ulice. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja sa Međimurskom ulicom na kojem u tom trenutku nije semafor radio zbog kvara, nije propustio osobno vozilo kojim je Međimurskom ulicom iz smjera Čakovca u smjeru centra grada upravljala 36-godišnjakinja. Uslijed udara došlo je do prevrtanja vozila. Ozljede je zadobila vozačica, 70-godišnja suputnica i sedmomjesečno dijete. Sve ozlijeđene osobe prevezene su u varaždinsku Opću bolnicu gdje im je pružena medicinska pomoć. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

U trenutku prometne nesreće uklanjao se kvar na semaforu, a zbog čega se na mjestu događaja od 7.30 sati nalazio i policijski službenik koji je u vrijeme jačeg intenziteta prometa na raskrižju provodio tjelesno upravljanje prometom.

U vrijeme same prometne nesreće policijski službenik nije upravljao prometom na raskrižju, već je prednost prolaska bila uređena postavljenom prometnom signalizacijom.

Ovim putem apeliramo na sve sudionike u prometu da su na semaforiziranim raskrižjima u trenutku kada je na istima upaljeno žuto treptajuće svjetlo ili kada je semafor isključen dužni poštivati prednost prolaska sukladno postavljenim prometnim znakovima, priopćili su iz PU varaždinske.

Tags

Povezani Članci

Close