Sponzorirano

“Pravila igre” i Sjeverni Vas nagrađuju: Dijelimo tri CD-a novog albuma “Kako nam stvari stoje”

Dečke ćemo uskoro imati prilike vidjeti i čuti u Lepoglavi

Pravila Igre predstavljaju svoj drugi album, imena “Kako nam stvari stoje”. Na albumu se nalazi 10 pjesama i bonus pjesma remix aktualnog singla po kojem se album i zove.

-„Produkcijski smo na ovom albumu malo moderniji i idemo ukorak s vremenom, a potrudili smo se i da novi album prati novi imidž benda. Počevši s ekipom suradnika, energije u studiju, fotkanja, sve je oko stvaranje ovog albuma bilo nekako lijepo, veselo, svijetlo i prozračno pa je i cover jednako takav. Drukčiji je od prethodnog, ali i od svih naših dosadašnjih službenih fotografija. Autorski dvojac na cijelom albumu je isti kao i do sada tako da možete očekivati prepoznatljiv zvuk i stil koji njegujemo od samih početaka, ali u malo modernijim aranžmanima“ – izjavili su dečki iz benda.

U suradnji s našim portalom i radijom sjeverni.infoSjeverni.FM (koji je ujedno i pokrovitelj albuma) dijelimo tri CD-a “Pravila igre” pod istoimenim nazivom “Kako nam stvari stoje”.

Sve što trebate učiniti jest sljedeće:

  • Lajkajte FB stranicu sjeverni.info (ako dosad niste) i FB stranicu Pravila igre
  • Podijelite ovu nagradnu igru na svom facebook profilu (objavu stavite na javno)

Dobitnike ćemo objaviti već u petak 29. lipnja, a CD će Vam nakon toga stići na kućnu adresu. Sretno!

Napomenimo još da će dečki u petak, 13.07. u Lepoglavi predstaviti ovaj novi album kao i većinu pjesama s prvog studijskog albuma stoga svakako do onda naučite sve pjesme 🙂

U spotu punom ljubavnih scena pod nazivom „Ime ljubavi“ koji se nalazi na albumu, pojavljuje se i prelijepa Sarah Puškaš, pobjednica izbora “Lice godine 2018., a kojeg možete pogledati na sljedećem linku:

Tags

Povezani Članci

Close