LokalnoPolitikaVijesti

Predsjednik mjesnog odbora Punikve dao je ostavku: Razlog loša i nikakva komunikacija s gradonačelnikom Batinićem!

Željko Geci , objavio je kako je 12.07.2019. godine dao ostavku

Željko Geci , objavio je kako je 12.07.2019. godine dao ostavku na mjesto predsjednika mjesnog odbora Punikve prilikom održavanja izvanredne sjednice vijeća mjesnog odbora Punikve.

Na tu sjednicu sam u više navrata pozivao i gradonačelnika Ivanca g. Milorada Batinića koji se ni ovaj put nije odazvao. Razlog moje ostavke je nepostojeća komunikacija s gradskim službama i gradonačelnikom Batinićem.

Naime za sve potrebe koje ima MO Punikve, a vezane su za djelovanje grada obraćao sam se gradskim službama i gradonačelniku, a nikakvog odgovora nikada nisam dobio. Također ni godišnji planovi mjesnog odbora Punikve u ove dvije godine nikada nisu pokrenuti, a kamoli ostvareni. Više puta pozivao sam gradonačelnika Batinića na sastanak s MO Punikve, ali se nikada nije odazvao. A sastanak oko suradnje i koordinacije mjesnih odbora napravljen je sa odabranim – stranački podobnim – predsjednicima mjesnih odbora, što je neprihvatljivo jer bi gradonačelnik morao brinuti o svim mjesnim odborima i o potrebama građana što očito g. Batinić ne radi.” priopćio je Geci i dodao

Zbog svega navedenog i nekorektnosti gradonačelnika Batinića i gradskih službi prema MO Punikve bio sam prisiljen dati ostavku jer uz sav trud nikakve susretljivosti od strane gradonačelnika Batinića u pogledu rješavanja problema u našem mjesnom odboru nisam dobio.”

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close