Crna kronikaIzdvojenoVijesti

PREGAZILI PJEŠAKE: Žena je nepomično ležala na podu, a oni su se svađali tko je kriv za nesreću!?

Stravična se nesreća dogodila u ponedjeljak navečer u Splitu

Stravična se nesreća dogodila u ponedjeljak navečer u Splitu.

Na raskrižju Ulice Hrvatske mornarice i Domovinskog rata jedan je automobil prošao kroz crveno svjetlo, sudario se s drugim autom i pritom oborio muškarca i ženu. Pješakinja je smrtno stradala, a muškarac je s ozljedama opasnim po život prevezen u splitsku bolnicu.

Kako je ispričao jedan svjedok za Slobodnu Dalmaciju, sudarili su se Golf i BMW, a iz Golfa je, kaže, izašao 33-godišnji poznati splitski diler. 

Čuo sam udar dva automobila, okrenuo se i vidio Golf kako udara u stup semafora pa u pješake, ženu i muškarca. Vjerojatno je izgubio kontrolu nad vozilom nakon sudara s BMW-om. Mislim da je Golf išao iz Ulice Slobode prema Poljudu tj. u Ulicu Hrvatske mornarice, a da je BWM išao iz smjera Poljuda skrenuti ulijevo u Ulicu Domovinskog rata. Tada sam vidio vozača Golfa, za kojeg znam da ima dosje, kako se svađa sa ženskom sobom koja je izašla iz BMW-a. Za to vrijeme su na cesti ležali oboreni pješaci, žena koja se nije micala i muškarac koji je jedva davao znakove života – ispričao je svjedok za Slobodnu.

 

Tags

Povezani Članci

Close