SponzoriranoVijesti

Pridružite se najvećoj Ecommerce konferenciji na koju stiže i Google: Prijavite se još danas!

Ecommerce Day 2019.

Po osmi puta u Sloveniji održat će se događaj pod nazivom Ecommerce Day 2019. u ljubljanskom Gospodarskom razstavišču, 14. studenog 2019. Ponovno će se okupiti vrhunski stručnjaci koji će svojim predavanjima upoznati posjetitelje s najnovijim trendovima, izazovima i rješenjima kada je u pitanju online kupovina i web shop.

Konferencija koja je u Hrvatskoj nadmašila sva očekivanja

Ecommerce Day konferencija održala se početkom godine i u Hrvatskoj. Više od 300 posjetitelja u zagrebačkom su Krašu imali prilike po prvi puta čuti vrhunske stručnjake kada je u pitanju ecommerce industrija. Stručnjaci iz renomiranih tvrtki poput: The Boston Consulting Group, DS Smith, Leanpay, Mastercard, Camper, RTB House, Infobip, Intersport podijelili su svoja znanja i iskustva. Web trgovci tom su prilikom saznali odgovore kako povećati promet za čak 300%, kako prodati proizvode u više od 120 država po svijetu, najnovijim trendovima, praksama, izazovima i rješenjima koji si mogli implementirati već sljedeći dan u svoje poslovanje.

Na slovenski Ecommerce Day stiže i Google

Na ovu najveću regionalnu konferenciji o online kupovini, u Sloveniju stižu stručnjaci iz:
Google, Baymard Institute, Segmentify, Mastercard, Pošta Slovenije, Data Do, Aikwit, Seos, Growth Lab, a pojavit će se i slovenski influenceri iz tvrtke Influee. Detalje o programu, predavačima te kako se prijaviti na ovu konferenciju možete vidjeti: Ovdje.

Sklopove koje će pokriti Ecommerce Day su: Fulfillment & Payment, Platform Performance, Dana, Cross border Growth dok je glavna tema konferencije „Growth without limits“. Većina predavanja održat će se na engleskom jeziku.

Podjela nagrada za najboljeg slovenskog web trgovca

Osim same konferencije održat će se i podjela nagrada najboljim web trgovcima u Sloveniji. U Hrvatskoj je podjela nagrada za najbolje web trgovce održana također na hrvatskoj Ecommerce konferenciji u travnju. Za nagrade Web trgovac godine, u Hrvatskoj se „borilo“ gotovo 200 web trgovaca što je ujedno i rekordan broj prijavljenih natjecatelja.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close