OglasnikVijesti

PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA! Holcim Hrvatska zapošljava rukovatelja mobilnom rudarskom opremom!

Oglasnik!

Holcim Hrvatska je dio LafargeHolcim Grupe, svjetskog proizvođača građevinskih materijala, koja zapošljava 75.000 radnika u više od 80 zemalja diljem svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja.

Zdravlje i sigurnost kod nas su na prvom mjestu, dio su naše kulture i vjerovanja koji su ugrađeni u sve što radimo, da zajedničkim trudom stvaramo zdravo i sigurno okruženje za sve (zaposlenike, kupce, kooperante, lokalnu zajednicu…). U radu postavljamo jasne ciljeve, potičemo timski rad i cijenimo doprinos, poručuju iz Holcima.

Ukoliko smatrate da svojim znanjima i sposobnostima možete doprinijeti Holcimu u Hrvatskoj, prijavite se za radno mjesto:

Rukovatelj mobilnom rudarskom opremom (1 izvršitelj (m/ž))

Mjesto rada je u kamenolomu Očura u dvije smjene, a glavne odgovornosti su:

Rukovanje hidrauličnim bagerom ili utovarnim strojem ili rudarskim strojem bušaćom garniturom ili rukovanje damperom na eksploataciji i deponiji u kamenolomu prema potrebama proizvodnje i otpreme.

Izvještava o stanju stroja i vrši pregled prije početka i u toku rada. Ispunjava dnevnik rada stroja, bilježi stanje stroja i potrošnju repromaterijala, bilježi učinak stroja. Održava stroj čistim i urednim.

Radi lako održavanje (podmazuje i zamjenjuje dijelove) pomaže mehaničaru kod većeg održavanja.

Kao uspješan kandidat zadovoljavate sljedeće kriterije:

1. Obrazovanje

SSS za rukovatelja rudarsko građevinskih strojeva ili odgovarajućeg zanimanja rudarske ili tehničke struke

Uvjerenje o stručnoj osposobljenosti za rukovanje hidrauličnim bagerom  ili Uvjerenje o stručnoj osposobljenosti za rukovanje utovarnim strojem ili Uvjerenje o osposobljenosti za rukovanje bušaćom garniturom  ili Uvjerenje o stručnoj osposobljenosti za rukovanje damperom. Ispit vozača C kategorije

2. Radno iskustvo

Prednost radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima

3. Ostalo

Mogući početak rada odmah nakon odabira kandidata

Budući djelatnik/ca će biti zaposlen na određeno vrijeme preko tvrtke Adecco d.o.o. za privremeno zapošljavanje. Ako ispunjavate navedene kriterije i zainteresirani ste za ovo radno mjesto, pošaljite nam molbu i svoj životopis na e-mail posao-hrv@lafargeholcim.com ili poštom na adresu: Holcim (Hrvatska) d.o.o., Koromačno 7b, 52 222 Koromačno najkasnije do 24.1.2020.

 

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close