Crna kronikaIzdvojenoVijesti

Pronađeno beživotno tijelo jedanaestogodišnjaka: Dječak se utopio u Molvama, samo je nestao iz majčina vidokruga

Jučer, u ponedjeljak oko 21:20 sati pronađeno je tijelo

Jučer, u ponedjeljak oko 21:20 sati pronađeno je tijelo jedanaestogodišnjeg dječaka koji je oko 19 sati nestao u jezeru Čingi-Lingi u općini Molve u Koprivničko-križevačkoj županiji. Policija je dojavu primila oko 19.30 sati, a prema pričanju kupača, majka je počela vikati da joj se utopio sin jer ga je vidjela kako nestaje u vodi.

Podravski list piše da je riječ o obitelji iz Ćurlovca nedaleko od Bjelovara. Na kupanju su bila majka i četvero djece. U pomoć u potrazi za dječakom su pozvani i ronioci.

– Bila sam svjedok. Strašno. Nevjerojatno da se to dogodilo kraj svih nas. K obali su došli labudovi i skrenuli pažnju na sebe. Kad smo registrirali da jedan dječak viče, da se brat utaplja, više ga nije bilo na vidiku. Muški su počeli roniti, dva puta sam zaronila i ja, ali nisam neki vrsni plivač, a pod vodom je mulj, mutno, ne vidi se ništa. A iz plitvine gdje smo se kupali, naglo je dubina. Jadni dječak je ronio s maskom i nije više izronio. Iskreno suosjećam s obitelji – napisala je na Facebooku kupačica M.K.

 – Jezero je čisto i uredno, stoga velik broj ljudi dolazi tražiti ljetno osvježenje od vrućina, ali velik je broj onih koji dolaze i zbog ribolova, jer se jezero poribljava – kažu u Turističkoj zajednici.

U tom se umjetnom jezeru u kolovozu 2015. utopila 43-godišnja žena iz Đurđevca, čije je tijelo pronađeno na 22 metara dubine.

 

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close