OglasnikSponzorirano

Pronađite najbolji mogući posao za sebe: Tjednu ponudu pogledajte u nastavku!

Varaždinska i Međimurska županija!

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

NTH Mobile d.o.o. u potrazi je za novim radnim snagama u Varaždinu: iOS Mobile Application Developer (m/ž). Prijave su otvorene do 20.2. Posao obuhvaća razvoj mobilnih aplikacija za iOS platformu, development u Xcode razvojnom okruženju, sudjelovanje u kreativnom procesu, analizi i konceptu mobilnih rješenja te istraživanje i implementacija novih tehnologija. Potrebno je iskustvo u razvoju mobilnih rješenja za iOS platformu, poznavanje Swift programskog jezika, native iOS SDK-a, znanje engleskog jezika i ostalo. Provjerite detalje i aplicirajte ovdje.

Dekra zapošljavanje d.o.o. za potrebe klijenta traži prodajnog savjetnika u poljoprivredi (m/ž) za Varaždinsku županiju. Prijave su otvorene do 19.2. Glavni zadaci su razvijanje i poboljšanje odnosa s postojećim kupcma, pregovaranje uvjeta i sklapanje ugovora s novim klijentima na svom području i ostalo. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, ali prednost donosi završen studij agronomije, biologije ili srodnih područja. Očekuje se izvrsno poznavanje agronomije i poljoprivredne industrije, izvrsne pregovaračke i prodajne vještine te iskustvo rada u prodaji. Aplicirajte.

Agencija Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Čakovcu. Prijave su otvorene do 5.3. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci su zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se ovdje.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 24.2. Dužnosti uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe, ljubaznost prema kupcima. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se na linku.

Mlinar zapošljava prodavača (m/ž) u Čakovcu. Potrebno je srednja stručna sprema i iskustvo rada u maloprodaji barem šest mjeseci, rad vikendom i praznicima. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu, osigurava radnu odjeću i obuću te deterdžent za pranje i ostalo. Rok prijave je 1.3. Prijavite se.

Workforce za potrebe klijenta traži agenta u korisničkoj podršci na stranom jeziku (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 19.2. Posao obuhvaća odgovaranje na upite korisnika putem telefona, e – maila, društvenih mreža i chata te pomoć oko rješavanja problema korisnika. Potrebno je izvrsno poznavanje engleskog, njemačkog, nizozemskog, talijanskog ili francuskog jezika, dobro snalaženje na računalu te komunikativnost. Aplicirajte.

iC artprojekt d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera strojarstva (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 20.2. Posao obuhvaća projektiranje, stručni nadzor i konzultantske usluge. Potrebno je zvanje magistra/e struke i trogodišnje iskustvo rada, a poželjno je i članstvo u Hrvatskoj komori inženjera strojarstva. Traži se poznavanje MS Office-a, AutoCAD-a i Revit-a. Prijavite se.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Varaždinu. Prijave su otvorene do 21.2. Potrebni su minimalno srednja stručna sprema, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, odgovornost prema poslu i orijentiranost na kupca, timski rad, kreativnost i urednost pri radu te je poželjno posjednovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se putem linka.

Agencija Manpower za potrebe klijenta traži agenta terenske prodaje (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 26.2. Posao se sastoji od prodaje i prezentacije proizvoda i usluga privatnim korisnicima, ostvarivanja prodajih ciljeva, održavanja dugoročno kvalitetnog odnosa s korisnicima. Potrebni su odlične komunikacijske i prezentacijske vještine, vještine izlaganja i prepoznavanja potreba korisnika, proaktivnost i orijentiranost k prodajnim rezultatima, upornost i organiziranost, vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za svog klijenta traži voditelja medicinsko – biokemijskog labaratorija (m/ž) s mjestom rada u Varaždinu. Klijent je uspješna privatna poliklinika specijalizirana za medicinsku biokemiju, mikrobiologiju i parazitologiju, dermatologiju, medicinu rada i nutricionizam. Uvjeti su završen Farmaceutsko-biokemijski fakultet, smjer medicinska biokemija ili završen Medicinski fakultet sa specijalizacijom iz hematologije, položen stručni ispit i važeće odobrenje za rad, važeća potvrda o nekažnjavanju, služenje računalom i znanje engleskog jezika te iskustvo rada od barem dvije godine. Poslodavac nudi stalan posao, neto početnu plaću od 15.000 kuna za kandidate koji potpuno zadovoljavaju uvjete natječaja, božićnicu, regres, mogućnost dogovora oko stana i isplate prijevoza, mogućnost financiranja specijalizacije za magistre u budućnosti. Prijavite se najkasnije do 29.2.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close