SponzoriranoVijesti

Pronađite najbolji mogući posao za sebe u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji: Pogledajte tjednu ponudu poslova!

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal!

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

Uter Uterius d.o.o. zapošljava vozača u međunarodnom prometu (m/ž). Mjesto rada je Novi Marof. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo rada u međunarodnom prometu te vozačka dozvola C i E kategorije. Nudi se plaća do 13.000 kuna. Aplicirajte najkasnije do 28.1.

Baltazar d.o.o. zapošljava pomoćnog montera dizala (m/ž) i montera dizala (m/ž) za terenski rad u Varaždinskoj županiji. Potrebno je srednjoškolsko obrazovanje elektro ili strojarskog smjera i vozačka dozvola B kategorije. Potražite detalje i prijavite se na linku.

Arena Casino u Ludbregu traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću i konobara u caffe baru (m/ž). Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Rok prijave je 23.1. Prijavite se čim prije.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za svog klijenta traži voditelja medicinsko – biokemijskog labaratorija (m/ž) s mjestom rada u Varaždinu. Klijent je uspješna privatna poliklinika specijalizirana za medicinsku biokemiju, mikrobiologiju i parazitologiju, dermatologiju, medicinu rada i nutricionizam. Uvjeti su završen Farmaceutsko-biokemijski fakultet, smjer medicinska biokemija ili završen Medicinski fakultet sa specijalizacijom iz hematologije, položen stručni ispit i važeće odobrenje za rad, važeća potvrda o nekažnjavanju, služenje računalom i znanje engleskog jezika te iskustvo rada od barem dvije godine. Poslodavac nudi stalan posao, neto početnu plaću od 15.000 kuna za kandidate koji potpuno zadovoljavaju uvjete natječaja, božićnicu, regres, mogućnost dogovora oko stana i isplate prijevoza, mogućnost financiranja specijalizacije za magistre u budućnosti. Prijavite se najkasnije do 26.1.

Agencija Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Čakovcu. Prijave su otvorene do 15.2. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci su zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se ovdje.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Varaždinu, Varaždinskim Toplicama, Novom Marofu, Ivanecu, Lepoglavi i Ludbregu. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 7.2.

Cammeo zapošljava vozače (m/ž) na području Varaždina. Postoji mogućnost zarade od 6.000 do 10.000 kuna. Nudi se prekvalifikacija i mogućnost postajanja Cammeo Partner. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi te fleksibilnost pri dogovaranju smjena. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Mlinar zapošljava pekara (m/ž) u Varaždinu. Potrebno je iskustvo rada u maloprodaji minimalno šest mjeseci i srednjoškolska sprema. Traže se izražene komunikacijske i prodajne vještine. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu, osigurava radnu odjeću i obuću te deterdžent za pranje i ostalo. Rok prijave je 20.1. Prijavite se.

Pevec zapošljava skladištara – viličarista (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 25.1. Potrebno je minimalno šestomjesečno iskustvo, završena srednja škola i položen ispit za rukovanjem viličarem. Od osobe se očekuje aktivno služenje MS Office paketom, uslužnost i kolegijalnost. Natječaj je aktivan do 24.1. Provjerite kako se prijaviti putem linka.

Digitalna tiskara Etic zapošljava grafičkog tehničara (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 31.1. Posao obuhvaća grafički dizajn i pripremu za tisak, rad na strojevima za digitalni tisak, dotisak za razne predmete, pomoćne poslove u doradi. Provjerite detalje na linku.

Za dodatne poslove iz Međimurske i Varaždinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close