Crna kronika

PROVALNICI NE MIRUJU Provaljuje se u kuće, skladišta, poslovne prostore

Pazite na svoju imovinu, jer provalnici, izgleda, nisu na godišnjem odmoru

Posljednjih dana provalnici ne miru, a građani sve češće policiji prijavljuju pljačkanje svoje imovine. 

Od 7. do 9. kolovoza, u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 47-godišnjaka. Ukradene stvari kao i visina materijalne štete će se utvrditi naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 8. do 9. kolovoza, u Merlićevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije skladišta i kancelarija jednog poduzeća kojem je sjedište u Zagrebu. Iz prostorija je otuđio računalo, dva monitora i jedan lcd televizor. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 9. kolovoza, u Očuri, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 58-godišnjaka, u kojoj je porazbacao stvari. Otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrditi će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 9. kolovoza u ulici Svetog Nikole u Gornjem Kućanu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 36-godišnjakinje u kojoj je porazbacao stvari. Otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrditi će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tags

Povezani Članci

Close