SportVijesti

PRVA LIGA ZA ŽENE Utakmica 1. kola za ostanak Lepoglava – Neretva prekinuta u 31. minuti

Gostujuća ekipa iz Metkovića ostala sa šest zdrastveno sposobnih igračica na terenu

Utakmicu 1. kola 1. kola Lige za ostanak 1.Hrvatske nogometne lige za žene između Lepoglave i Neretve, koja se u nedjelju igrala u Novom Golubovcu sutkinja Ivana Martinčić iz Koprivnice prekinula je u 31. minuti.

Razlog je taj što je gostujuća ekipa iz Metkovića ostala sa šest zdrastveno sposobnih igračica na terenu.

Neretva je na utakmicu doputovala s 11 igračica, a ustanovljeno da dvije njih nisu imale navršenih 16 godina života niti dokaz o obavljenom specijalističkom liječničkom pregledu te im nije bio dozvoljen nastup.

Do 31. minute utakmice Ana Mandić je igru napustila zbog ozljede skočnog zgloba, Ivana Bokšić zbog gušenja uslijed alergijske reakcije na travu, a prethodno je zaboravila uzeti propisani lijek, dok je Jelena Milinković napustila teren zbog rupture lijevog kvardicepsa – stara ozljeda, te je utakmicu započela sa ozljedom šepajući.

Dežurna liječnica primjereno je intervenirala, ali i konstatirala, temeljem viđenog i izjava ozlijeđenih igračica, kako iste ne mogu nastaviti utakmicu te je stoga nakon predviđenog čekanja sutkinja prekinula utakmicu.

Utakmica će prema propozicijama natjecanja, tj. voditelja lige, biti registrirana s rezultatom 3:0 za ekipu ŽNK Lepoglava.

Lepoglava je i u 2. kolu Lige za ostanak ponovno domaćin, i to ŽNK Viktoriji iz Slavonskog Broda, a igra se u nedjelju, 19. srpnja u Novom Golubovcu s početkom uz 18 sati i 30 minuta.

Nikola Nišević

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close