HrvatskaVijestiZabava

PRVI ČOVJEK – PREMIJERA Prvi čovjek najvećih filmskih romansi današnjice postaje prvi čovjek na mjesecu!

Prvi čovjek najvećih filmskih romansi današnjice, Ryan Gosling u glavnoj ulozi i za njega nekarakterističnom tematskom izletu, sada postaje prvi čovjek na Mjesecu

Biografska drama redatelja Damiena Chazellea, snimljena prema knjizi Jamesa Hansena i u scenarističkoj adaptaciji Oscarovca Josha Singera (Spotlight), na velike ekrane donosi jedan od najznačajnijih djelića povijesti napretka znanosti i čovječanstva uopće.

U CineStar Novi Zagreb u Avenule Mallu premijerno je film prikazan zagrebačkoj publici.

U epskoj pustolovini slijetanja na Mjesec uživali su mnogi poznati i manje poznati gledatelji.

Prvi čovjek najvećih filmskih romansi današnjice, Ryan Gosling u glavnoj ulozi i za njega nekarakterističnom tematskom izletu, sada postaje prvi čovjek na Mjesecu.

Kao svojevrsna kronika Armstrongovog života i karijere, film nas uvodi u zbivanja između 1961. i 1969., razdoblje pripreme i egzekucije jedne od najopasnijih misija u povijesti putovanja u svemir.

U nizu NASA-inih projekata, jedan je u svjetskoj povijesti ostavio dubok trag.

Uspješnim slijetanjem na Mjesec 20. srpnja 1969. godine, astronaut Neil Armstrong postao je prvi čovjek čija je noga kročila na površinu Mjeseca.

U toj povijesnoj šetnji pridružio mu se Buzz Aldrin, dok je njihov kolega Michael Collins za to vrijeme orbitiratio oko Mjeseca na komandom brodu.

Prvi čovjek na Mjesecu od 1969., a od 11.10.2018. i u hrvatskim kinima.

Ne propustite filmsku priču o tome kako je korak jednog čovjeka poveo čitavo čovječanstvo u novu eru.

Povezani članci

Back to top button
Close
Close