HNS kao notorno klijentelistička stranka koja se osam godina na vlasti u Županiji nije bavila, a što je vidljivo iz rezultata koje su ostavili, ničim drugim osim isključivo i samo kadroviranjem i zapošljavanjem svojih kadrova, dan danas čini isto na državnoj razini počevši od potpredsjednika Vlade pa nadalje, svakim svojim istupom dodatno se sramoti i blamira pred građanima., stoji u priopćenju Županijske organizacije Reformista.

Iako je u Sračincu fašnik završio već prije dva tjedna, maske su tek ovih dana pale i valjda je sad svima jasno kako je nova koalicija sklopljena isključivo zbog interesa pojedinaca (odnosno pojedinca) i načelnika. Načelnik se očito toliko panično boji mogućeg kontrolnog mehanizma u ulozi predsjednika vijeća da je, eto, koalirao čak i s HDZ-om prema kojem se godinama odnosio s gnušanjem!

Tema konferencije je bila kako smo mi (Reformisti) željeli smijeniti predsjednicu Općinskog vijeća, koja je kako oni navode svojim silnim trudom i zalaganjem zaslužila biti predsjednica, da bi sad oni smijenili tu istu hvalevrijednu predsjednicu i postavili člana HDZ-a kako bi osigurali sebi većinu.

Zašto vrijeđate zdrav razum naših građana?”