Crna kronika

‘REKORDERI U ALKOHOLU’ 39-godišnjakinja u Ivancu i 21-godišnjak u Velikom Bukovcu privedeni u policijske postaje na triježnjenje

Čak 209 prekršaja ovog vikenda

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 10 prometnih nesreća i to 4 prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 6 prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Štoviše, utvrđeno je čak 209 prekršaja.

Jučer, 15. travnja u 00.05 sati u ulici Ivana Gorana Kovačića u Ivancu, policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.76 promila upravljala žena starosti 39 godina.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, ista je dovedena u Policijsku postaju Ivanec, te smještena u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Također, jučer u 00.30 sati u Dravskoj ulici u Velikom Bukovcu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1.70 promila upravljao mladić starosti 21 godinu.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ludbreg, te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola., stoji u priopćenju PU varaždinske.

Povezani Članci

Close