SportVijesti

Rekordno izdanje: Centar Škudar pobjednik 9. ljetnog malonogometnog turnira Žarovnica 2020

U konkurenciji 20 ekipa igralo se kup-sistemom

Ekipa Centar Škudar pobjednik je 9. ljetnog malonogometnog turnira Žarovnica 2020, koji se proteklog vikenda igrao u organizaciji Društva športske rekreacije Žarovnica.

Centar Škudar je u finalnoj utakmici pobijedio We-Kr & Autoelektrika Banec s minimalnih 1:0, a gol vrijedan titule postigao je Dario Bobek.

Treće mjesto osvojio je lanjski pobjednik turnira Pilana Draganić, koja je boljim izvođenjem kaznenih udaraca s 1:0 pobijedila UŠR Trakošćan.

U polufinalnim susretima Centar Škudar je nakon regularnih 3:3, u izvođenju kaznenih udaraca s 5:4 pobijedio Pilanu Draganić, a We-Kr & Autoelektrika Banec je s 2:1 bila bolja od Udruge športske rekreacije Trakošćan.

Pobjednik turnira, Centar Škudar, nagrađen je prijelaznim i pokalom u trajnom vlasništvo, te novčanom nagradom, drugoplasirani We-Kr i Autoelektrika Banec, te treća Pilana Draganić primili su pokale u trajno vlasništvo i novčane nagrade, a prigodno je nagrađen i četvrtoplasirani UŠR Trakošćan.

Nagrađeni su i najbolji golman Matija Bobek, te najbolji strijelac Dario Bobek.

Nagrade najboljima uručio je Silvestar Držaić, predsjednik Društva športske rekreacije Žarovnica.

Na turniru je sudjelovalo rekordnih 20 ekipa, igralo se kup-sistemom, uz pridržavanje preporuka i odluka nadležnih institucija.

    

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close