Zabava

ROMANTIČNI DUET “ANĐELE MOJ”

FRONTMEN DINACORDI LUNA BENDA SNIMIO DUET SA SVOJOM SUPRUGOM

Glumica u prvom spotu Dinacordi Luna benda za pjesmu “Usne medene” u drugoj pjesmi je i zapjevala s njima.

Voditeljica DMC televizije, Kristina Smetko, nedavno je uplovila u bračnu luku s harmonikašem i pjevačem  Denisom  Šuka-Jajtićem. Ta ljubavna priča inspirirala je velikana tamburaške glazbe Ivicu Plivelića – Ivu da im za taj poseban dan posveti duet “Anđele moj”.

“U Dinacordi Luna bend sam se zaljubila prije 4 godine kad sam upoznala svog supruga Denisa. S obzirom da smo oboje cijeli život u doticaju s glazbom, ova suradnja bila je očekivana od strane naših obitelji i prijatelja ali sudeći prema reakcijama vidim da je mnoge iznenadila i dirnula. Istinska ljubav omekša i najtvrđe srce, nadam se da će ova ljubavna priča prisjetiti parove koliko su ljubav, međusobno poštivanje i podupiranje bitni u braku.”– rekla je Kristina.

Pjesmu su prvi put javno otpjevali na svom vjenčanju.

“Pjesma `Anđele moj` zapravo je nastala prije godinu dana, ali zbog odlične suradnje s Ivicom Plivelićem odlučili smo tematski spojiti prve dvije pjesme i one koje tek dolaze. Pronašao sam svoju srodnu dušu, glazba nas je spojila pa je duet bio najbolji način da ostavimo trag svoje ljubavi.  Zahvaljujem posebno svojim dečkima iz benda koji su mi dopustili da spojimo privatno i poslovno.”– rekao je Denis.

Spot ima posebnu čar jer su korištene snimke sa svadbe koje je ustupila Foto KALIGULA  a ostatak spota snimila je DMC televizija u Novigradu na Dobri.

Povezani Članci

Close