LokalnoSportVijesti

RUKOMET Veliko Trojstvo – SŽRK Ivanec 26:23 (5. kolo 3. HRL sjever žene)

Naslov jesenskog prvaka lige osvojila je ekipa Preloga

Rukometašice Srednjoškolskog ženskog rukometnog kluba Ivanec poražene su u nejelju navečer u gostima od ekipe Veliko Trojstvo sa 23:26 u utakmici posljednjeg, 5. kola  jesenskog dijela prvenstva Treće hrvatske rukometne lige Sjever.

Ivanečke rukometašice su u rezultatski neizvjesnoj utakmici ‘držale’ neriješen ishod sve do 16:16, a zatim je domaća došla do prednosti od 3 gola i vodstva od 19:16 kojeg je sačuvala do kraja.

U finišu je ‘slamka spasa’ za SŽRK Ivanec bila kod 23:22, te 24:23 za domaću ekipu ali nisu uspjele uhvatiti ponovno rezultatski priključak i osvojiti bodove.

Ekipa Ivanca tako je kolo prije kraja izgubila naslov jesenskog prvaka lige, te se ponavlja isti scenarij kao i u protekloj prvenstvenoj sezoni.

Najefikasnija igračica u ivanečkoj ekipi bila je Lucija Sever s 8 postignutih golova, Mateja Marković postigla je sedam, Lea Cesrec 3, Melani Marković 2, a Lorena Zagorac, TiaVrček i Patricija Fodrek po 1 gol.

U domaćoj ekipi najučinkovitija je bila Lucija Starčević s 12 golova.

Naslov jesenskog prvaka lige osvojila je ekipa Preloga s 8 osvojenih bodova, ekipa Ivanca nalazi se na diobi drugog i trećeg mjesta s 6 bodova.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close