Zabava

Sanjali ste poljubac? Ovisno o snu, evo što bi to moglo značiti

A kiss from a rose

Poljubac je čest motiv u snovima, a njegovo značenje ovisi o mnogim detaljima koji se pojavljuju zajedno s poljupcem.

Obzirom da u snu možete ljubiti prijatelja, dečka/djevojku, roditelje, djecu itd., jasno je da je osoba koju ljubite glavni simbol uz koji se veže tumačenje i poruka vašeg sna.

Ljubiti brata ili sestru simbolizira vašu ljubav prema njima. Spremni ste puno dati i žrvovati za njih i njihovu sreću.

Ljubiti majku dobar je znak. Znači da vas u nadolazećem periodu čeka mnogo sreće i uspjeha. Uživat ćete u poštovanju i ljubavi, a na poslu i ljubavnom planu vas čekaju lijepi trenutci.

Ljubiti dijete je simbol sreće u obitelji. Ako ste ljubili svoje dijete  onda to, poput ljubljenja brata ili sestre, predstavlja vašu neizmjernu ljubav prema tom djetetu.

Francuski poljubac upozorenje je da biste trebali biti strastveniji i otvorenije pokazivati osjećaje prema drugim ljudima. Nemojte osjećaje držati zakopane u sebi.

Ljubiti dečka/djevojku znači da vam u vezi nedostaje romantike i nježnosti. Alternativno, san može predstavljati vašu strast i snažne osjećaje prema partneru.

Ljubiti bivšeg dečka/djevojku ne znači nužno da vam ta osoba nedostaje. Možda vam nedostaju romantični osjećaji iz te veze, pogotovo ako se trenutno osjećate usamljeno. Ako ste trenutno u vezi, ovakav san može značiti da niste sretni u toj vezi i da se prisjećate prošle veze kada ste bili voljeni i sretni.

Ljubiti tuđeg dečka/djevojku znači da ste ljubomorni na nečiju ljubavnu vezu. Vjerojatno ste usamljeni i žudite za ljubavlju.

Ljubiti prijatelja najčešće ne znači da gajite romantične osjećaje prema prijatelju, a san oslikava vašu naklonost i povjerenje prema tom prijatelju.

Ljubiti neprijatelja znači da će vas izdrati blizak prijatelj.

Ljubiti osobu koju ne volite znači da netko pokušava upravljati vašim mišljenjem i odlukama. Ta osoba vas pokušava navesti da činite nešto protiv vlastite volje, prenosi Dreamingandsleeping.

Povezani Članci

Close