NajaveZabava

SAVE THE DATE Evo što je Ivan Zak poručio svojim fanovima oko koncerta u varaždinskoj Areni

Spektakl je na rasporedu u subotu 9.veljače 2019. povodom Valentinova

Glazbenik koji proživljava neke od najljepših trenutaka dosadašnje plodne i uspješne karijere, ne prestaje iznenađivati. Jedan od najslušanijih i najtraženijih kantautora, Ivan Zak, nastavlja u svom prepoznatljivom radnom ritmu. Dok godinu privodimo kraju i zbrajamo odrađeno, Ivan je sa posebnim zadovoljstvom najavio nešto, posebno i veliko.

Nošen valovima odlične atmosfere, vrhunskih reakcija publike i struke, nakon fenomenalne i rasprodane zagrebačke Arene, pred nama je novi spektakl, veliki koncert za ValentinovoArena Varaždin, subota 09.02.2019..

Sam Ivan iznimno se, kako je istaknuo na press konferenciji, kojom je najavio spomenuti koncert, raduje ovom izazovu. Priznao je kako je čekao trenutak nastavka turneje, dok je u međuvremenu redovno nastupao po cijeloj Europi. Jedan od glavnih ‘krivaca’ za Arenu Varaždinu, ali i druge koje planira, ovogodišnji je veliki hit i aktualna pjesma ‘Sama‘.

Novom ljubavnom baladom, modernog svjetskog zvuka, koja potvrđuje njegovu umjetničku zrelost, Ivan Zak iz tjedna u tjedan osvaja vrhove top lista.

Foto: Mario Draušnik

Nakon položenog ispita 2017. u Areni Zagreb, moja želja bila je na neki način obići ostale Arene u Hrvatskoj, ali i još neke druge manje gradove, sa njihovim isto tako respektabilnim dvoranamaCilj mi je druženje sa fanovima koji ne mogu posjetiti noćne klubove, sa onim najmlađima ali i nešto starijima, kako bi njima i sebi, pružio tu prigodu za razmjenu energije. To je i jedno glazbeno druženje, gdje fanovi odrastaju i žive uz tvoju glazbu. Navikneš ih na neki način na svoje pjesme, svoj glazbeni potpis, a to onda neprekidno traje. Vjerujem da ovakvim koncertima, odgajamo novu publiku i generaciju. – rekao je Zak.

Jedno je sigurno, već danas na svojim kalendarima zaokružite datum 09.02.2019. jer nas sve zajedno očekuje, posebno Valentinovo.

Ulaznice za novi koncertni spektakl Ivana Zaka u Areni Varaždin, subota 09.02.2019., u prodaji su putem sustava eventim.

Tags

Povezani Članci

Close