LokalnoSportVijesti

SKUPŠTINA IVANEČKIH SPORTAŠA S 14 glasova „ZA“ i 4 „PROTIV“ donesena je Odluka o prihvaćanju Kriterija za rangiranje sportskih udruga članica Zajednice za 2020. godinu

U vremenskom roku od 15 dana sve sportske udruge dužne su tajniku Zajednice Borisu Gotalu dostaviti sve materijale, tablice koje se dostavljaju za bodovanje

U prostorijama Društvenog doma u Lančić Knapiću održana je Skupština Zajednice sportskih udruga grada Ivanca kojoj se odazvalo 18 od ukupno 27 članova.

Glavna točka dnevnog reda bila je razmatranje kriterija za rangiranje sportskih članica Zajednice za 2020. godinu i donošenje odluke.

Nakon uvodnog dijela kojeg je podnio Josip Šimunek, predsjednik Zajednice u diskusiju su se uključili Edo Rajh i Putar Predrag (Košarkaški klub Ivančica), Josip Rogina (Kuglački klub Ivančica), Vladimir Grudenić i Nikola Nišević (ŽOK Ivanec), Branko Matijević (SRD Ivanec), Mario Habek (Klub padobranskog jedrenja Let Ivanec), Josip Šimunek i Stjepan Mavrek (RK Ivančica Ivanec) ,DubravkoFerek (Karate klub Ivanec).

Nakon dugotrajne rasprave, s 14 glasova „ZA“ i 4 „PROTIV“ donesena je odluka o prihvaćanju Kriterija za rangiranje sportskih udruga članica Zajednice za 2020. godinu.

U  vremenskom roku od 15 dana sve sportske udruge dužne su tajniku Zajednice Borisu Gotalu dostaviti sve materijale, tablice koje se dostavljaju za bodovanje.

Nikola Nišević

Tags

Povezani Članci

Close