NajaveSvijetZabava

SLAYER Kolekcija s akcijskim filmom i koncert za kraj priče o jednom od najvećih metal bendova

Ovo je finale SLAYER-a. Ovo je kraj čudovišta

Nakon mnogih nagađanja izazvanih s dva videoprikaza objavljena ranije ovog ljeta, SLAYER  u suradnji s Nuclear Blast Records i Prime Zero Productions, najavljuje filmski i audio zapis “Slayer: The Repentless Killogy”.

Film “The Repentless Killogy” napisao je i režirao BJ McDonnell, koji je osmislio i režirao tri glazbena spota – “You Against You”, “Repentless” i “Pride In Prejudice” – za posljednji studijski album SLAYER-a, “Repentless” ( 2015).

“Kad smo se odlučili napraviti ova tri početna videa,” rekao je McDonnell, “imali smo namjeru nastaviti avanture SLAYER-a i Wyatta na sljedećem albumu. No SLAYER je objavio da je ‘Repentless’ posljednji album i turneja, tako da ova priča, videozapisi i na kraju puni koncert na kraju savršen je završetak turneje. Ovo je finale SLAYER-a. Ovo je kraj čudovišta.”

Filmska slika “The Repentless Trilogy” otvara se s tri glazbena video zapisa sastavljena kao jedna kronološka priča i uvodi glavni lik pripovjedača, Wyatta, bivšeg neonacista povezanog s bandom poznatom pod nazivom “The Hand Brotherhood”, čiji je potpis bio krvavi otisak ruke nakon što se dogodi ubojstvo. Prije prvog glazbenog videa, Wyatt je napustio bandu nakon što se zaljubio u Ginu. Njih dvoje su se skrivali kako bi izbjegli njegovu groznu prošlost i stvorili obitelj, ali The Hand Brotherhood nije htio dopustiti da se to dogodi, te je Gina, trudna s njihovim prvim djetetom, ubijena pred Wyattovim očima. Film se zatim upušta u sadašnju pripovijest koja Wyatta vidi u bijegu od policije i nacističke bande, ali sada je posvećen uklanjanju The Hand Brotherstva i traženju odmazde gdje god može.

Slayer

“The Repentless Killogy” uključuje mnoge glumce koji su se pojavili u originalnoj video seriji: Jason Trost (“Beats of Rage”, “Hatchet III”) kao Wyatt, Jason Trost (“Beats of Rage”, “Hatchet III”) as Wyatt, Danny Trejo (“Machete”, “From Dusk Til Dawn”), Richard Speight (“Band of Brothers”, “Supernatural”), Derek Mears (“Agents Of S.H.I.E.L.D.”), Jessica Pimentel (“Orange Is The New Black”), Tyler Mane (“X-Men”, “Halloween II”), Bill Moseley (“The Devil’s Rejects”, “The Texas Chainsaw Massacre 2”), Caroline Williams (“The Texas Chainsaw Massacre 2”, “Sharknado 4”), and Sean Whalen (“Twister”, “The People Under The Stairs”).

Drugi dio izdanja je “The Repentless Killogy, Live At The Forum in Inglewood, CA”, koncert kojeg je Slayer održao 5.8. 2017. u Los Angeles Forumu, a koji će biti dostupan digitalno i na Blu-rayu, a zvučni zapis s tog koncerta bit će objavljen kao dvostruki vinil i dvostruki CD. Uz standardni crni vinil, bit će dostupno i osam limitiranih vinila u boji.

“The Final Campaign”, oproštajna turneja SLAYER-a, započela je 10. svibnja 2018., s namjerom benda da svira na što više mjesta kako bi fanovi vidjeli posljednji show i oprostili se.

Turneja završava s dva nasupa u The Forumu, Los Angeles, 29. i 30. studenog, a s njima će ukupno biti obuhvaćeno oko 140 koncerata od 140 revija u 30-ak svjetskih, te u 40-ak američkih država.

Autor Blu-Ray cover je Blake Armstrong Art, a CD i vinyla Marcelo Vasco Arts.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close