NajaveSvijetZabava

SONATA ARCTICA singl “A Little Less Understanding” najavljuje deseti album “Talviyö”

Na ovom se albumu nalaze neke najbolje pjesme bendove karijere

Finski melodic metalci Sonata Arctica svoj će 10. studijski album “Talviyö” („zimska noć“) objaviti 6. rujna za Nuclear Blast, a kao prethodnica ‘izbačen’ je single i lyric video “A Little Less Understanding”.

“Pjesma je lirski donekle nastavak ”I Have A Right“ (s albuma Stones Grow Her Name“ (2012), op.a) i govori o teškoćama pravog izbora s odgojem novog ljudskog bića“, objašnjava pjevač Tony Kakko.

Album ima jedanaest novih pjesama, a o njemu govori klavijatrurist Henrik “Henkka” Klingenberg: “Razgovarali smo o tome da napravimo omot albuma s fotografije i na svu sreću uspjeli pronaći ovog nagrađivanog fotografa Onnija Wiljamija koji zapravo potječe iz sela nedaleko od našeg rodnog grada i njegove slike su bile savršene za ovaj album”.

“Ideja je bila stvoriti album koji je glazbeno u skladu s barem dva prethodna albuma”, kaže pjevač Tony Kakko i dodaje: “Vrlo sam zadovoljan pjesmama i općim raspoloženjem albuma. Osjećam da se tu nalaze neke najbolje pjesme karijere.”

“Talviyö” je sniman u studiju STUDIO57 od rujna 2018. do svibnja 2019, a producirali su ga MIKKO TEGELMAN Tegelman i SONATA ARCTICA.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close