Životni stil

SPAS ZA AKNE Prirodna metoda njege lica protiv bubuljica

Razni preparati sadrže velik postotak kemikalija

Problem s aknama ima zaista puno ljudi, ako ne konstantno onda vrlo vjerojatno u jednom periodu života. Kako nam je estetika kože lica vrlo važna stalno smo u potrazi za adekvatnom njegom.

Međutim, koliko god nam pomagali preparati su jake kemikalije koji isušuju našu kožu. Za ”domaću” proizvodnju bez kemikalija potrebni su vam samo med i zeleni čaj i naravno strpljenje.

Postupak

Svakoga jutra popijte zeleni čaj sa žličicom meda, koji će utjecati na to da će vaš organizam biti pročišćen, utjecat će na vaš metabolizam,izbacit će masnoću iz vašeg organizma i smiriti kožu vašeg lica.

Filter čaja možete koristiti kao masku za lice, tako što ćete iscijediti ostatak vode iz filtera i pomiješati s medom koji je jedna od najzdravijih stvari koje nam priroda nudi. Tu masku možete mazati svaku večer i isprati je mlakom vodom. Koža će vam biti nahranjena i preporođena. Filter zelenog čaja još možete koristiti kao oblogu za podočnjake.

Dugotrajan, ali efikasan

Zeleni čaj odlikuje se bogatim antioksidantima koji pomažu uljepšavanju kože i pročišćavaju je od slobodnih radikala. Med s druge strane uspješno uklanja crvenilo, hrani kožu i ubija bakterije koje izazivaju akne. Poslije ovakvog tretmana hidrirajte kožu nekom kremom i pustite je nek se odmori. S obzirom na to da koristite prirodne preparate morate biti strpljivi jer je proces dugotrajan, ali i efikasan.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close