Najave

Sportske igre, priče, istraživanja, kvizovi i još puno toga za vaše klince ovog ljeta na Aquacityju

Ljetni kamp Aquacity besplatan je kamp za djecu predškolske i školske dobi

Ljetni kamp Aquacity besplatan je kamp za djecu predškolske i školske dobi. Održavat će se na kupalištu Aquacity svakog ponedjeljka, srijede i petka od 17 do 19h u razdoblju od 18.lipnja do 15.8. kolovoza ove godine.

Uz stručno vodstvo, djeca će uživati u sportskim igrama, pričama, likovnom, glazbenom i dramskom stvaralaštvu, istraživanju, kvizovima, pokusima te ostalim osmišljenim aktivnostima.

Ovo je druga godina zaredom održavanja kampa te je ove godine program dignut na još višu razinu. Organizatori samog projekta su Aquacity Varaždin i Grad Varaždin, a voditelji projekta su Anja Hrain, Denis Mladenović i Lana Žiher.

Svakog dana kampa različite aktivnosti

U provedbu projekta kao suorganizator se uključila i Zajednica sportskih udruga grada Varaždina odnosno univerzalna sportska škola „Sportska Abeceda“, zadužena za sportski dio programa, Društvo Naša djeca Varaždin za ostale aktivnosti kampa te Grad Varaždin-prijatelj djece.

Plan kampa je osmišljen tako da se svakog dana kampa odvijaju različite aktivnosti.

  • “Sportski ponedjeljak”– razne sportske aktivnosti i igre pod stručnim vodstvom kineziologa iz „Sportske abecede“ uz pomoć voditeljica kampa Anje Hrain i Lane Žiher.
  • “Srijeda – Istražujmo Zajedno!” – pokusi, kvizovi, igre, razgovor, parlaonice uz cilj socijalizacije te upoznavanja svijeta oko sebe.
  • “Petak – Izrazimo se kroz umjetnost!”– slikanje, bojanje, crtanje ,izrađivanje skulptura, korištenje prirodnih materijala ,čitanje knjiga i priča za djecu, facepaint, pjevanje, plesanje, sviranje.

Dolaze i gosti iz DND-a (voditelji gitare, plesa, sintesajzera i mnogi drugi), a osim toga bit će još gostiju i događaja koji će upotpuniti program kampa. Pratnja odrasle osobe uz djecu je obvezna, no za vrijeme trajanja kampa roditelji su slobodni iskusiti čari kupališta u ove vruće ljetne dane.

Dakle, kamp počinje u ponedjeljak 18. lipnja s početkom u 17 sati. Dođite i povedite svoje klince, prepustite ih stručnjacima i majstorima za igru, a do tada uživajte na nekoj od terasa i rashladite se uz fino piće.

Tags

Povezani Članci

Close