SportVijesti

SPORTSKI PLES Najmlađi članovi Plesnog kluba Takt Varaždin prvi puta na državnom prvenstvu – Andrej Detelj i Elena Weiser srebrni u standardnim plesovima

Nakon intenzivnih dvomjesečnih priprema parovi i pojedinci po prvi su puta plesali pet plesova u disciplini standardnih plesova

Najmlađi članovi varaždinskog Plesnog kluba Takt sudjelovali su u Sisku na svom prvom državnom prvenstvu u sportskim standardnim plesovima.

Nakon intenzivnih dvomjesečnih priprema parovi i pojedinci po prvi su puta plesali pet plesova u disciplini standardnih plesova.

Marino Bruža Habek i Iva Friščić te Luka Gladović i Elena Majcen iz Ivanca odlično su se predstavili plešući polufinale u kategoriji mlađe mladeži te u konačnici osvojili 8. (Marino i Iva) i 9. mjesto (Luka i Elena).

U kategoriji mlađe mladeži u pojedinačnim natjecanjima natjecala se Marta Majcen, također iz Ivanca, koja je u zahtjevnoj konkurenciji od 21 natjecateljice izborila ulazak u finale državnog prvenstva te natjecanje okončala na 6. mjestu.

U kategoriji osnovaca vrhunski su plesali najmlađi klupski natjecatelji Andrej Detelj i Elena Weiser, te osvojili srebrnu medalju i naslov viceprvaka države u standardnim plesovima u kategoriji osnovci za 2019. godinu.

Trener malih plesača je Igor Šalamon

Povezani Članci

Close