HrvatskaSportVijesti

SPORTSKI RIBOLOV Nikola i Željko Geček, te Danko Bregović iz Ivanca u sastavu hrvatske reprezentacije na 21. Svjetsko prvenstvo u lovu ribe udicom na plovak za osobe sa invaliditetom

Reprezentacija Hrvatske u Italiji brani zlato u ekipnom poretku osvojeno prošle godine u Čakovcu, kao i Nikola Geček u pojedinačnoj konkurenciji

Tri člana Sportsko-ribolovnog društva Ivanec u nedjelju su otputovala u Pisu u Italiju, od 10. do 16. lipnja održava 21. Svjetsko prvenstvo u lovu ribe udicom na plovak za osobe sa invaliditetom.

Nikola Geček član je  reprezentacije Hrvatske i brani naslov svjetskog prvaka izboren prošle godine u Čakovcu, Željko Geček kapetan je hrvatske reprezentacije, dok je Danko Bregović službeni pomagač reprezentacije.

Za šestodnevnog boravka u Italiji, u gradu Pisa u regiji Toskani, koji se nalazi na desnoj obali ušća rijeke Arnč u Ligursko more, u ponedjeljak započinju službeni treninzi, a održavaju se u utorak, srijedu i četvrtak, dok se u petak i subotu održava službeno natjecanje.

Nikoli Gečeku ovo je 13. nastup na Svjetskom prvenstvu za reprezentaciju Hrvatske, a u sastavu reprezentacije Hrvatske između ostali članova je i Varaždinac Ivica Bonino Hasan.

Reprezentacija Hrvatske u Italiji brani  zlato u ekipnom poretku osvojeno prošle godine u Čakovcu, kao i Nikola Geček u pojedinačnoj konkurenciji.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close