IzdvojenoNajaveSponzorirano

SRCEM ZA SUNCE Zlatko Pejaković, Antonija Šola, Tarapana, Ljubavnici i drugi izvođači humanitarno za Ivanečko sunce

Cjelokupni prihod iz ove akcije namijenjen je za rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom

Prikupljajući sredstva za potrebe aktivnosti svojih članova Udruga Ivanečko sunce za osobe s intelektualnim oštećenjima, organizira veliki humanitarni koncert „Srcem za Sunce“. Humanitarni koncert „SRCEM ZA SUNCE“ održat će se ove nedjelje 13. svibnja 2018. u 18.00 sati u sportskoj dvorani Srednje škole Ivanec.

U Sportskoj dvorani Srednje škole u Ivancu s početkom u 18 sati nastupat će Tarapana, Bumerang, Gitano, Zlatko Pejaković, Antonija Šola, Ljubavnici i Od srca do srca.

Ulaznice se, po cijeni od 30 kuna mogu nabaviti u prostorima radija Sjeverni FM, Vladimira Nazora 1 u Ivancu, ili dva sata prije početka koncerta na ulazu u dvoranu.

Cjelokupni prihod iz ove akcije namijenjen je za rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Za potrebe ove humanitarne akcije otvoren je, kod Zagrebačke banke i račun broj IBAN: HR972360000152316000, na koji su uplate humanitarnih priloga mogući sve do kraja 2018.

Potrebna su sredstva i za opremanje prostora Udruge Ivanečko sunce

U tom razdoblju iz Udruge Ivanečko sunce najavljuju još niz akcija i humanitarnih događanja u kojima će se sredstva prikupljati i s namjenom rehabilitacije djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, ali i za opremanje prostora Udruge Ivanečko sunce u Gajevoj ulici u Ivancu, koji je sada u relativno lošem stanju.

Povezani Članci

Close