Lokalno

Srednja škola Ivanec naučila ponešto o važnosti volontiranja: Održana tribina Nezavisne udruge mladih

U sklopu projekta 'Ostvari svoj potencijal'

Nezavisna udruga mladih u srijedu je u Srednjoj školi Ivanec, a u suradnji s Centrom za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Varaždin te Mrežom udruga Zagor iz Zaboka, održala tribinu o važnosti volontiranja te kompetencijama stečenim volontiranjem.

Prisutnima su uz dozu stručnih informacija pokušali iz vlastitih iskustava približiti volontiranje te razloge zbog kojih bi svatko trebao u nekom periodu života volontirati, odnosno razloge zbog kojih su i oni sami volonteri.

Organizatori poručuju kako se nadaju da su učenici Srednje škole Ivanec koji su bili prisutni na tribini zadovoljni, s novim znanjima te motivirani otišli s tribine te se nadaju da će im se oni pridružiti i na nekim od sljedećih aktivnosti.

Tribina je provedena u sklopu projekta ‘Ostvari svoj potencijal’ koji provodi Nezavisna udruga mladih, a sufinanciran je sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Zanimljive projektne aktivnosti nastavljaju se uskoro pa svakako pratite Nezavisnu udrugu mladih i dalje i ne propustite najnovije informacije!

Tags

Povezani Članci

Close