Crna kronikaLokalnoVijesti

Stavio podgrijavati hranu pa zaspao, zbog dima stanari Vukovarske zvali vatrogasce

Vlasnik je sam ugasio peć te maknuo zdjelu koja je zagorjela

U četvrtak 4. lipnja 21:35 sati Javna vatrogasna postrojba Varaždin dobila je dojavu o požaru stana u Vukovarskoj ulici 1B u Varaždinu. Odmah su izašli na teren i to s navalnim vozilom, autoljestvom i 7 djelatnika.

Dolaskom na mjesto dočekali su ih stanari zgrade koji su već izašli van, te predstavnik stanara koji je objasnio da se od 6. kata naviše osjeća miris dima, ali se ne vidi od kuda izlazi. Ušli su na stubište i provjeravali stanove od 6. kata gdje se osjetio dim pa na više.

Ubrzo su otkrili da miris izlazi iz stana na 7. katu. Vlasnik im je otvorio vrata i objasnio da mu je zagorjela hrana koju je stavio na štednjak te je zaspao. Vlasnik je sam ugasio peć te maknuo zdjelu koja je zagorjela.

– Prozori su već bili otvoreni tako da nije bilo potrebe za našom intervencijom. Mi smo provjerili katove iznad da ne bi bilo puno dima, ali se osjećao samo miris zagorjele hrane. Više nije bilo potrebe za našom intervencijom pa je izvršena posprema. Pričekali smo dolazak policije te se potom vratili u postrojbu – izvijestili su iz JVP Varaždin.

Tags

Povezani Članci

Close