VijestiZabava

Stiže drugi dio poklona za Valentinovo i dar je sada potpun! Srpska glumica i hrvatski pjevač snimili prekrasan duet

Marko i Nevena Vukes!

Prije manje od tjedan dana na svom YouTube kanalu , mladi glazbenik Marko Vukes (29), obradovao je ženski dio svoje publike novim video spotom za nježnu baladu ‘Najljepša’ sa njegovog drugog studijskog albuma ‘Žedan tvoje ljubavi’ i naglasio kako je to samo dio dara da vrlo brzo stiže i nastavak!

Pjesma ‘Najljepša’ je glazbeno djelo istrijana Burba Krajcara koju je ovaj poznati skladatelj darovao svom mladjem kolegi, Marku Vukesu, uz poruku kako je siguran da će ju ovaj mladi pjevač istinito i iskreno donesti publici, što se po komentarima publike da zaključiti kao točan prijedosjećaj.

Marko Vukes u mnogim svojim izjavma za medije vezano uz njegov novi album ‘Žedan tvoje ljubavi’, tvrdi kako je upravo ovaj album slika onoga što se bori i trudi živjeti, i da je upravo ljubav njegov najveći pokretač.

Da je ljubav njegov najveći pokretač potvrdjuje i činjenica da je jedan od najzamjećenijih pjesama sa albuma upravo duet ‘Jedno drugo imamo’ koji je Marko Vukes snimio sa svojom ženom, beogradskom glumicom Nevenom Vukes (29), a na današnji dan za Valentinovo, odlučili su nas obradovati i prigodnim video spotom i tako upotpunili cijelokupni poklon za ovaj dan.

Video spota ‘Jedno drugo imamo’ pogledaj ovdje:

Zašto su se odlučili objaviti premijeru video spota ‘Jedno drugo imamo’ baš na ovaj dan, mladi bračni par Vukes nam otrkiva kako su se prije točno 5 gopdina upravo na ovaj dan prvi put sreli.

Marko i Nevena Vukes već lagano postaju prepoznatljivi široj javnosti po mnogobrojnim uspješnim zajedničkim suradnjama koje proizilaze, kako vole i sami reći, iz njihove obiteljske radionice Vukes. Naime, Nevena potpisuje režiju velikog broja Markovih video spotova, a na albumu ‘Žedan tvoje ljubavi’ se pronašla i kao autorica tekstova pjesama ‘Budi tu’, ‘Vjerujem ti’ i ‘Zauvijek kriv’, dok Marko se nalazi u istim kao autor glazbe, a ujedno i autor glazbe i ovog prekransog dueta skupa sa njihovim vjenčanim kumom Tomislavom Jantolekom.

Početkom godine, mladi glazbenik Marko Vukes, izdao je za diskografsku kuću Croatia Records svoj drugi studijski album ‘Žedan tvoje ljubavi’ i svoju publiku obradovao sa 13 prekrasnih ljubanih pjesama. Marko nije postao prepoznatljiv našoj publici samo zbog svog raskošnog glasa, već i zbog dubinskog emotivnog izričaja koji postaje prepoznatljiv dio njegovog stvaralaštva.

Polgedaj video spot za pjesmu ‘Najljepša’:

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close